- Konu Sahibi incitanemtuana
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah.... allahım analı babalı büyütsün...... :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktanAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
sağol canım çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktanrabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah.... allahım analı babalı büyütsün...... :Saruboceq:
sağol canımyaa Rabbım tüm isteyenlere kısa zamanda nasıp etsinAllahım bu aralar çok sık duyuyoruz bebek haberlerini ne güzel ya duydukça umutlarda artıyo....:))
inşallahh bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına canım....:))) amin....
İNCİTANEM ne güzel haberler veriyosun seni yürekten kutluyorum canım arkadaşım...
inşallah daha nice nice bebek müjdeleri vermen dileğiyle.....:)) benimkinide inş....:)
Ben Bilmiyordum Meleğimin Meleğinin Olacağını Hatta p.tesi 4 lünün sonuçlarını alacağımızı hiç hiç bişi bilmiyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik
Meleğimmmm meleğinle seni çok seviyorumopuyorumnanaktan
İncitanem Müjde Meleği Şeniz opuyorumnanaktan
Not:Meleğim hayallerimize kavuşmamız dileğimle.. :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:asigim:a.s.
Allahım bu aralar çok sık duyuyoruz bebek haberlerini ne güzel ya duydukça umutlarda artıyo....:))
inşallahh bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına canım....:))) amin....
İNCİTANEM ne güzel haberler veriyosun seni yürekten kutluyorum canım arkadaşım...
inşallah daha nice nice bebek müjdeleri vermen dileğiyle.....:)) benimkinide inş....:)
Tebrik ederim
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah :)
sağlıklı, hayırlı bir başlangıç ve gelecek diliyorumopuyorumnanaktan
hayırlı olsun,sağlıcakla doğumlar inşallah.
rabbim kolay,acısız bir doğum nasip etsin..:Saruboceq:
anasına,babasına,çevresine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun,sağlıkla gelsin,neşe bereket getirsin yuvanıza..allah size bağışlasın gelicek yavrunuzu
Ben Bilmiyordum Meleğimin Meleğinin Olacağını Hatta p.tesi 4 lünün sonuçlarını alacağımızı hiç hiç bişi bilmiyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik
Meleğimmmm meleğinle seni çok seviyorumopuyorumnanaktan
İncitanem Müjde Meleği Şeniz opuyorumnanaktan
Not:Meleğim hayallerimize kavuşmamız dileğimle.. :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:asigim:a.s.
ne hayırlı arkadaşsın hep güzel haberler veriyorsun
Allah analı babalı büyütsün miniği