biz burada yerel seçim mi yapmıyoruz arkadaşlar.
ama bu olayı yerel seçime örnek verebilirim.
nasıl ki belediye başkanı adayları,başbakan adayları
şehir şehir,yurt yurt dolaşıp miting veriyorlar
hiç tanımadıkları insanlardan oy istiyorlar..(buda mı haksızlıktır)
buda buna benzer birşey ben miting vermiyorum,üye olduğum ve bayanlarla ortak kullandığım bir paylaşım platformunda ki bayan arkadaşlarıma link atıyorum.her nekadar tanımasamda,biryerlerde oturup çay içip sohbet etmesemde sonuç olarak aynı paylaşım platformda paylaşıyoruz.aynı konulara yorum yapıyoruz.bazen birbirimizin yorumlarınada yorum yapıyoruz.ben inatla hiçbir haksızlık görmüyorum bunda.puan vermeyen vermesin diyorum ya size.ben nezamanki birine zorla oy kullandırırım heehh işte ozaman diğerlerine haksızlık olur.
biz burada yerel seçim mi yapmıyoruz arkadaşlar.
ama bu olayı yerel seçime örnek verebilirim.
nasıl ki belediye başkanı adayları,başbakan adayları
şehir şehir,yurt yurt dolaşıp miting veriyorlar
hiç tanımadıkları insanlardan oy istiyorlar..(buda mı haksızlıktır)
buda buna benzer birşey ben miting vermiyorum,üye olduğum ve bayanlarla ortak kullandığım bir paylaşım platformunda ki bayan arkadaşlarıma link atıyorum.her nekadar tanımasamda,biryerlerde oturup çay içip sohbet etmesemde sonuç olarak aynı paylaşım platformda paylaşıyoruz.aynı konulara yorum yapıyoruz.bazen birbirimizin yorumlarınada yorum yapıyoruz.ben inatla hiçbir haksızlık görmüyorum bunda.puan vermeyen vermesin diyorum ya size.ben nezamanki birine zorla oy kullandırırım heehh işte ozaman diğerlerine haksızlık olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/gorse...yuyan-kiz-bebek-amp-cocuk-yarisma-anketi.html
burda birinci oldu defne ...
ağzınıza klawyenize sağlıka.s.Bu annelerde çocuklarının güzelliğine güvenmeden tastik istemeleri gerçekten çok düşündürücü nasıl bir hırstır okullarda baş rol alsın diye sabahlara kadar rol öğretmeler.Çocuk sınıfta yer edinsin ama öyle böyle değil en gözdesi olsun öğretmenin diye hediyeler almalar sınıf annesi olmalar vs vs vs Çocuklara destek olmak hayatı onlar için yaşamak değil şimdi den eğer başlıyorsak çocuğumuzu herşeyin en i seçtirmek için elimizden geleni yapmaya düşünemiyorum gelecekte bu çocukları canlarım ne büyük sınava başlayacaklar hayatları boyunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?