Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Sen istersin de ben üretmem mi kızım?Sebbehe kader düşüneceeem.Olmadı sana özelden yollarım.Hadi kolay gele.

kafamçokkarıştı TÜRKİYE için ne yapabiliriz gelecegimiz için gözel öneriler vermek mesela en güzel öneri kimden geliyo laelaelaelaelae böle bi yarışma olsa aklıma ilk bu geldi yazdım jeyyar öneri tabiki sadece :))

Arkadaşlar sizler önerilerinizi yazın,ben maddeleştireyim..Daha sonra içinden kategorimizi belirleriz beraberce..

Ben derim ki ramazan-ı şerif'e atfen... ramaznla ilgili bir resim ve resmi yansıtan sıcak duygularla kısa kısa yazı yada şiirler. Hem resim hem şiir ikisi de birbiri ve en çokda ramazanla alakalı olsun...

Mesela

Bir fikir ..

Şulem benin nacizane fikrim foto yarışmasının kategorileri değişik olmak kaydıyla devam etmesi,ikinci yarışma manzara olabilir,hem hepimiz değişik şehirlerde yaşadığımız için güzel ve tanıtıcı olur ne dersin?

aynen arkadaşıma katılıyorum herkes yaşadığı yerlerin resimleri olabilir süper olur hemde tanıtıca olur

Bence cok guzel olur hazir ramazana girerken hem birbirimize fikir vermis oluruzyerimseniben

Evet Berşule bence de en güzel Ramazan Sofrası başlıklı bir yarışma olabilir....

a.sbence çok güzel olur.ama ramaznın sonlarına doğru yapsak bu yarışmayı herkes aynı zamanlarda çağırmaz ki misafirleri:1rolleyes:

Ben diyorum ki;
Bu yeni yarışma kategorisi belirlenene kadar ''hayat tan kareler'' çekelim
fotoğraf anlatsın ne gördüğünüzü.
Malum ilkine katılamadım içimde kaldı da kendime torpil yapıyom cok belli oldu mu?...

ben de sofra fotosu değil de sadece bir yemek düşünüyorum yani sunum yemek sunumu tabakta olabilir ama ramazanda yemeklere oy vermek biraz zor olur bence de :)
bir de elişi olabilir kadınlarımızın hepsi birşeyler yapıyor el sanatları olabilir

Serbest yazı olabilir. Fotoğraf yarışması da olabilir. Her alanda. Ramazan yemeklerine de iftardan sonra bakın canım aaaa

ramazan konulu 'resim' yarismasi nasil olur?..sitede marifetli epey kisi var..ramazan onlar icin ne ifade ediyorsa resmetsinler bizde oy verelim..

Bir fikrim daha geldi; şiir okuma yarışması kendi sesimizden ? ses kaydı için ufak bir program yeterli ya da donatıların içinde eğlencenin altında "ses kaydedici" programı var zaten.Teknik anlamda mümkün olabilir

canım haddim mi bilmiyorum ama ben bi sitede yöneticiyken 2 yarışma yaptım hemde hediyelii

birinde yarışmak isteyenlerin isimlerini alıyordum msn de veya özelde konuşarak bi gün ve saat belirliyorduk ve anlık olarak yarışma yapıyorduk.. ama soru bulmak zor çok itap karıştırdım...çünkü 2 dk içerisinde google de bulamaması lazım..

birindede il il türkiye yarışması byaptık.... illerini resimlerle kültürlerle tanıttılar.. ve birinciyi seçtik..

berşule abla benim iki tane foto yarışması fikrim varr
1) şehirlerde gün batımı, hani hep deniz ve gün batımı fotoları vardır ya bu seferde şehirlerin gün batımı olusun diye düşündüm hem de sonbaharda ne güzel kıpkızıl batar güneş şehrin üstüne yerimseniben
2)yağmur damlaları, yakında yağmurlar başlıycak, bu damlaları yarıştırsak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…