Ay yok kız kimsenin bu kategori için o kadar uğraşacağını sanmıyorum.
En güzel örgü modeli olabilir bence.Şal bere, kazak vs vs farketmez.
Evet zuzunun önerisi güzel.Hatta geliştirilebilir.Mesela en parlak fikir olarak el yapımı çanta,terlik vs yarışması olabilir.Fotoğrafı ve tarifiyle beraber.
Sana önceden söylediklerimi buraya yazıyım mı canısım,yoksa onlar dursun,başka fikirler de mi beklersin,hı?
ortak bir konu belirleyip kısa öyküler yazılması istenebilir hemen aklıma gelen bu oldu düşünüp birşeyler bulursam eklerim sevgiler kaymaklı ekmek kadayıfım
berşule fikrim geldi mademki rebler geri geldi yarışmalarda ilk 3 e girenlere reb hediye edilse birinciye ... tane 2.ciye .. tane vs gibi böylece ödüllü yarışma olur ne dersin
İyi hadi buraya yazayım.
Verilecek bir İsme veya cümleye akrostiş şiir yarışması olabilir.
Şule bir delidir
Uyuz bir KK üyesidir
Lahana kokar mutfağı
Emme sevgiyle çarpar kalp kapağı....
gibi uydurdum şincik akrostiş nedir diyenlere örnek olsun diye.(Başharflerin yukarıdan aşağıya anlamlı bir kelime oluşturacak şekilde yazılan şiirlere akrostiş şiir denir) Tabi o anlamlı cümleyi jüri versin ki herkes eşit yarışsın ve kıyaslamak kolay olsun.Mesela KADINLAR KLÜBÜ cümlesine akrostiş şiir yarışması açılabilir.En güzel KK yı anlatan birinci olur falan.
Sonra en unutamadığınız anneler günü,en unutamadığınız bayram,en unutamadığınız yılbaşı,en unutamadığınız doğumgünü anısı falan diye kategoriler olabilir.
En matrak saç modeli yapıp fotoğrafla yarışılabilir.Kendi saçımız olması şart mı,eşin dostun saçlarını yapar yapar yüzünü de değiştirir çekeriz fotolarını.
En güzel ev dekorasyonu yarışması olur,herkes kendi salonunu,oturma odasını falan çekip ekler.
En güzel yatakodası yarışması olur.Yine herkes kendi yatak örtüsünün,perdelerinin falan dekorasyonunu çekip yollar.
En güzel bahçe yarışması,en güzel balkon yarışması,balkonumdan manzaram yarışması falan...
İyi hadi buraya yazayım.
Verilecek bir İsme veya cümleye akrostiş şiir yarışması olabilir.
Şule bir delidir
Uyuz bir KK üyesidir
Lahana kokar mutfağı
Emme sevgiyle çarpar kalp kapağı....
gibi uydurdum şincik akrostiş nedir diyenlere örnek olsun diye.(Başharflerin yukarıdan aşağıya anlamlı bir kelime oluşturacak şekilde yazılan şiirlere akrostiş şiir denir) Tabi o anlamlı cümleyi jüri versin ki herkes eşit yarışsın ve kıyaslamak kolay olsun.Mesela KADINLAR KLÜBÜ cümlesine akrostiş şiir yarışması açılabilir.En güzel KK yı anlatan birinci olur falan.
Sonra en unutamadığınız anneler günü,en unutamadığınız bayram,en unutamadığınız yılbaşı,en unutamadığınız doğumgünü anısı falan diye kategoriler olabilir.
En matrak saç modeli yapıp fotoğrafla yarışılabilir.Kendi saçımız olması şart mı,eşin dostun saçlarını yapar yapar yüzünü de değiştirir çekeriz fotolarını.
En güzel ev dekorasyonu yarışması olur,herkes kendi salonunu,oturma odasını falan çekip ekler.
En güzel yatakodası yarışması olur.Yine herkes kendi yatak örtüsünün,perdelerinin falan dekorasyonunu çekip yollar.
En güzel bahçe yarışması,en güzel balkon yarışması,balkonumdan manzaram yarışması falan...
Hediyeler var zaten ama sizlere açıklamıyoruz..Derece alan ve Kazen arasında o olayjeyyar
Fikriye fikir üretme merkezi iş başında anacııım.
Bak bir harf verelim.Cümlenin tüm kelimeleri o harfle başlayan,en fazla elli kelimelik bir yazı yarışması olsun.
B mesela.
Ben bu gün bime bir bakmıştım.Birden Birgül bağırdı....falan diye hepsi B ile başlayacak.Biraz zorlar ama yetenekler de çıkar ortaya.Hem okuması da matrak olur.
La iyi kalpli PR cım.Topic canlı kalsın,arka sıralara düşmesin diye uğraşıp duruyoz burda beaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?