• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarısı pembe gebelik testi

Qwerty65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
133
32
98
34
Giresun
Kızlar ovulasyona göre bat a 5 gün var.. Normalde 14 gün gecikti zaten pko yum.. Böyle bişi başına gelen var mı yorumlar mısınız?? Üstü bayağı pembe altı hayalet çizgi gri yani.. Test çizgisi yarıdan farklı oldu

Eklentiler

• IMG_20190629_133304.jpg
    IMG_20190629_133304.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 540
Var gibi yok gibi.. bu testler yanıltıcı oluyor canım.
Sana tavsiyem; erken gebelik testi al 15 tl gibi bir fiyatı var. Gün içinde istediğin zaman yapabilirsin. Kesin sonuç veriyor.
İnşallah hayırlısı olur

Var gibi yok gibi.. bu testler yanıltıcı oluyor canım.
Sana tavsiyem; erken gebelik testi al 15 tl gibi bir fiyatı var. Gün içinde istediğin zaman yapabilirsin. Kesin sonuç veriyor.
İnşallah hayırlısı olur
Her gün yapıyorum ilk defa pembelik oldu.. Bi heyecan yaptım.. Pazartesi yapayım erken gebelik testi sağolun

Canım seni üzmek istemem ama varsa bugün daha belirgin olması gerekiyordu çünkü beta hcg her geçen gün artıyor inşallah vardır

Kızlar ovulasyona göre bat a 5 gün var.. Normalde 14 gün gecikti zaten pko yum.. Böyle bişi başına gelen var mı yorumlar mısınız?? Üstü bayağı pembe altı hayalet çizgi gri yani.. Test çizgisi yarıdan farklı oldu
erken gebelik testine gerek yok bence onlar daha yanıltıcı. normal testlerden yapabilirsin ben bat’a 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim .

Back