Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün yapıyorum ilk defa pembelik oldu.. Bi heyecan yaptım.. Pazartesi yapayım erken gebelik testi sağolunVar gibi yok gibi.. bu testler yanıltıcı oluyor canım.
Sana tavsiyem; erken gebelik testi al 15 tl gibi bir fiyatı var. Gün içinde istediğin zaman yapabilirsin. Kesin sonuç veriyor.
İnşallah hayırlısı olur
Geçmiş olsun.. Ay insallah vardır gebelikCanım bende olmuştu ve hamileydim ve kimyasal gebelik geçirdim
Bugün pembelik yoktu.. Sadece gri çizgi oldu. Yarın erken gebelik testi yapacağım inşallah hamileyimdir.. SağolunBugünlerde bi daha yap at bize canım bence %80 var gebelik
Bilemiyorum yaa hayırlısı artık :)Canım seni üzmek istemem ama varsa bugün daha belirgin olması gerekiyordu çünkü beta hcg her geçen gün artıyor inşallah vardır
Ben de adet olacak gibiyim.. Olursam çocuğa ara vercem önce şu pko dan kurtulmak istiyorum.. Zayıflamak gerekiyormuş.. Bi 8 kilo fazlam var vereyim deneyeceğim tekrarBende böyle oldu ama adet olmuştum
erken gebelik testine gerek yok bence onlar daha yanıltıcı. normal testlerden yapabilirsin ben bat’a 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim .Kızlar ovulasyona göre bat a 5 gün var.. Normalde 14 gün gecikti zaten pko yum.. Böyle bişi başına gelen var mı yorumlar mısınız?? Üstü bayağı pembe altı hayalet çizgi gri yani.. Test çizgisi yarıdan farklı oldu
Teşekkürler bugün erken gebelik testi yaptim malesef negatif ciktierken gebelik testine gerek yok bence onlar daha yanıltıcı. normal testlerden yapabilirsin ben bat’a 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim .