• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarısı çıkmış ters 20lik diş

Sabriye36789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
92
41
3
29
Öncesinde yarısı çıktı ancak ters çıkmış 20lik diş. Bu sabah zonklamaya başladı ağrısı yok sızı gibi yspıyor ve o sıradaki dişlerimin üzetine yiyemiyorum tam olarak ne oluyor bilen biri yardımcı olabilir mi?

Öncesinde yarısı çıktı ancak ters çıkmış 20lik diş. Bu sabah zonklamaya başladı ağrısı yok sızı gibi yspıyor ve o sıradaki dişlerimin üzetine yiyemiyorum tam olarak ne oluyor bilen biri yardımcı olabilir mi?
Merhaba sağ üst 20liğim benimde öyle çıkık gibi ama bi kısmı daha içeride, 4 aydır zonkluyor ve o taraftaki bademciğim de şiş napıcam bilemedim sizin üst diş mi?

Benimde yıllardır öyle yarısı içindedir tabi sinirde olduuğ için çekecek doktor bulamadım. Sizde bir an önce kurtulun çektirin derim benim ağrı sızı hiç olmadığı için erteledim siz ertelemeyin derim.

hemen dr gidip almanızı öneririm daha sonrasında çok daha büyük problemler ortaya çıkartıyor,ve bence benim önerim 20 diş tam çıkmadan alınmalı böylelikle dişleriniz de yamulmamış oluyor

Bu arada yeni çıkan 20lik dişin ağrısıymış birazı büyümüş

Merhaba sağ üst 20liğim benimde öyle çıkık gibi ama bi kısmı daha içeride, 4 aydır zonkluyor ve o taraftaki bademciğim de şiş napıcam bilemedim sizin üst diş mi?

Benimde yıllardır öyle yarısı içindedir tabi sinirde olduuğ için çekecek doktor bulamadım. Sizde bir an önce kurtulun çektirin derim benim ağrı sızı hiç olmadığı için erteledim siz ertelemeyin derim.
Kuzenim Antep te bulmuştu cagresini fakülte de ameliyat etmişlerdi yan çıktığı için

Sadece devlet hastanesindeki çene cerrahisi bu islemi yapiyor. Ayni sorun bende de var. Izmirdeyseniz konak ve bozyakadaki diş hastanesine gidebilirsiniz

Back