• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarınlar yokmuscasına yemek yıyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar ben bu seneye kadar yedıklerıme dıkkat etmeye calısan br ınsandım.Spor yapmaya calısırdım.Bir seyler yapardım.Ama bu sene bozdum ygs falan var bu sene o yuzden baya saldım ama ygsyıde hallefemıyorum orasıda ayrı.Gece yarısı falan yemek yıyordum.Önceden 7 den sonra yemek yemezdım. Amacım kılo vermek degıl ama kılo alınca hemen yag baglıyor vucudum ve cildim çok kotulesti acıkcası saglıklı yasamk ıstıyorum

Merhaba kızlar ben bu seneye kadar yedıklerıme dıkkat etmeye calısan br ınsandım.Spor yapmaya calısırdım.Bir seyler yapardım.Ama bu sene bozdum ygs falan var bu sene o yuzden baya saldım ama ygsyıde hallefemıyorum orasıda ayrı.Gece yarısı falan yemek yıyordum.Önceden 7 den sonra yemek yemezdım. Amacım kılo vermek degıl ama kılo alınca hemen yag baglıyor vucudum ve cildim çok kotulesti acıkcası saglıklı yasamk ıstıyorum
Bende öyleyim maalesef geceleri kurtlar midemi basıyor

7'den sonra yemek yememek değil önemli olan. Uyumadan iki saat öncesine kadar yiyebilirsiniz. O saatler saçma, düzenli hayatı olan insanlarda bir nebze işe yarar. Gece üçte uyuyan bir insanın en son yemeğini 7'de yemesi mümkün mü? Hatta 12'de yatan için bile mümkün değil.

Abur cubur yemeyin, illa yiyecekseniz hareket halinde olduğunuz saatlerde yiyin. Günde yarım saat hareketli zaman yaratın kendinize. Su içmeyi ihmal etmeyin. Bunlar oldu mu tamamdır, fazlasına gerek yok içinizden gelmiyorsa.

bu ara ne kadar çok kilo konusu açıldı

senin derdinin çözümü daha basit, bence bi spor salonuna git bi arkadaşınla gidersen birbirinizi gazlarsınız

Kilom yok benım 55 kıloyum sorun su armut tıpı vucudum dırekt yaglanıyor ben kastan kılo almak amacım gecen senede 55tım ama fazlalık yoktu
keske bende 55 kilo alsamda 'yaglanmadan boyle gorunuyorum' diyebilsem!

Kendinize bahaneler bulmayin. Yaglanmadan boyle oluyorum, vucudum su topluyor bilmem neler sacma sacma seyler.
Nezamanki yediginiz yemekte bulunan kaloriden cok kalori yakarsiniz, ozaman kilo verirsiniz. Vucudunuzun bazi bolgeleri konusunda sorunluysanizda oralari calistirirsiniz. Mesela ben kalca konusuna takigim, asilacak diye odum patliyo. E napiyorum, bol bol squat yapiyorum, spora gittigimde spinning derslerinde bacak ve kalca kaslarimi calistiriyorum.

Bence sınavdan dolayı böylesin ygs ye yogunlaş derim üniversiteye hazırlanırken hatırlıyorum zombi gibi gezerdık kızlarla her yanımız sivilce dolmuş kilo almışız falan geçici bu durumlar .

Canınız çektiği zaman kuruyemiş meyve filan tüketin bi süre sonra zaten o yedikleriniz bayar

Back