yarın test yaptırcam dualarınıza ihtiyacım var

badegul

bebişim geliyooooo
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
270
1
38
arkadaşlar bir haftadır gribim başım ağrıyo burnum akıyo ama ne ddoktora gittim nede belki hamileyimdir diye ilaç almadım artık sona geldim dayanamıyorum yarın hemen test yaptırcam adetime 7 gün falan var ama olsun en azından rahatça ilaç içeyim demi nolur du edin inş hamileyimdir son adetim 30 eylüldü sıkı çalıştık bu ay ama bakalım allah yardımcımız olsun şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
insaallah hamilesindir ama bence test icin cok erken. belki degerlerin cok dusuk cikabilir ama hamile olabilirsin de. basima geldi de ordan biliyorum.
biraz gayret etsen... ihlamur bal fln ne bilim nane limon kaynat bisiler yap.. birkac gun gecsin derim ben
ama insaallah mujdeli haberi nasib eder rabbimm

geçmiş olsun...bence de test için çok erken geç döllenme olduysa çıkmaz kendini boşuna üzersin...inşllh hamilesindir...

canım inşallah hamilesindir. dualarımız seninle.
kendine dikkat et, tam grip mevsimi. doktora danışmadan ilaç da içme.

ıdrar ıcın erken ama kanda cıkar...
Allah gonlune gore versın arkadasım...

bence sık dişini ilaç içme az zaman kalmış ben 4 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 7 gün sanırım epey erken biraz daha bekle canım..

Benimde 7gün var.ıdrar için erken.Hele ki idrarda negatif çıkarsa ve hamileysen ilaç almaya başlaman yanlış olur,riske atma o kadar beklemişsin.Gribi ilaçsız bitki çaylarıyla 2 günde atlattım,rapor bile alamadım işlerin yoğunluğundan.Sende yapabilirsin.Bir de ballı-karabiberli süt içmiştim yatmadan önce 2 gün.Tavsiye ederim.

Benimde 7gün var.İdrar için erken.Hele ki idrarda negatif çıkarsa ve hamileysen ilaç almaya başlaman yanlış olur,riske atma o kadar beklemişsin.Gribi ilaçsız bitki çaylarıyla 2 günde atlattım,rapor bile alamadım işlerin yoğunluğundan.Sende yapabilirsin.Bir de ballı-karabiberli süt içmiştim yatmadan önce 2 gün.Tavsiye ederim.

içimden bi ses senin için hamile diyor...kaydirigubbakcemile2

allah razı olsun canlarım çok saolun inş hamileyimdir ama yinede doktora gideyim demi çünkü yüzümün sol tarafı donmuş eğilince başım çıkacak gibi ağrıyo bakalım ozaman kan testi isteyim ya inş hüsran olmaz nekadar sabırsızım ya offfffff

X