Yarın test günüm çokkk korkuyorum

parrlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
95
18
3
28
Kızlar yarın test yapacak kimse var mı gelin konuşalım dertleşelim

Kızlar yarın test yapacak kimse var mı gelin konuşalım dertleşelim
Merhaba bende yarın test yapacağım aslında 30 undan beri yapıyorum. O gün yaptığım ilk 3 dk kıpkırmızı çıktı ama sonra yaptıklarım silik bende ara verdim yarın yeniden yapacağım hatta kanda vermeyi düşünüyorum yarın

Merhaba bende yarın test yapacağım aslında 30 undan beri yapıyorum. O gün yaptığım ilk 3 dk kıpkırmızı çıktı ama sonra yaptıklarım silik bende ara verdim yarın yeniden yapacağım hatta kanda vermeyi düşünüyorum yarın
Kaçıncı gün embriyosu canım

Kaçıncı gün embriyosu canım
Valla benim ki çok karışık. 1-6 Mart yumurtlama tarihimdi. Ama reglim 6 gün erken geldi ve yumurtlamadan bir hafta sonra oldu ilk kez böyle erken geldi ama tam adet gibi değildi ama yerleşme diyecek kadar az değildi normalde 20 sinde regl olmam lazımdı o gün geldiğinde test yaptım başta yoktu sonra çizgi oldu ama ben kuruma olduğunu düşündüm bu fikri eledim. İşte ama 20 sinden beri bel kasık ağrısı ve akıntım vardı ama suphelenmedim sonra kendim rüyamda gördüm bir yakınım hamile misin güzelliği gelmiş dedi ve en son 30 u sabah eşim rüyamda hamile gördüm seni dedi bende test yapayım dedim ve ilk 3 dk içinde kıpkırmızı çizgi gördüm şok tabi ben. Ama sonra yaptığım testler silik çıktı bende ara verdim yapmadım. Yalancı pozitif ise bu kadar bariz yalancı ile ilk kez karşılaşıyorum. Birde ilk hamilelik sürecimde göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyordu şimdi o yok diğer belirtiler var ama göğüs hassasiyeti olmaması da hamilelik yok gibi düşündürtüyor. Reglime 6 gün kaldı eğer erkene çekmeden sonra düzen olursa bekliyorum yani anlayacağın baya baya karışık durum

Back
X