yarın takılarımı almaya gideceğim acil yardım

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
kızlar yarın mesai bitimi söz+nişan için takı alacağız. 5 tane bilezik ve yüzük ayrıca tektaş alacağız yalnız kafalar karışık bizim. neden mi?
- müştakbel nişanlım altın yüzük takmak istemiyor gümüş alalım dedik ama renkler farklı olacak ben ne yapayım. beyaz altın yüzük mü alsam?
-tektaşların fiyatları nasıl inca olmasını istiyorum fiyatıda uygun olmalı
-alyansı taşlı mı alayım yoksa taşsız mı. içimden taş düşer ben taşsız alayım diyorum ama onlarda da çizilme derdi çok oluyormuş. acilen tavsiye tavsiye tavsiye
- bilezik konusunda öneriniz varsa resim gönderirseniz iyi olur ben bir bilezik beğendim annem kaba diyor ama bizde sürekli takmayacağız biraz ağır olsun demiştik. bakalım ne alacağız
-gelelim takı setine nasıl olmalı sizce örnek resimler iyi olur
-ayrıca bende oda takı konusunda bilgisiziz ailelerde karışmıyor. annem bugün altın saat olur dedi bende ne saati duymadım dedim. kuyumcuya sor diyor eğer alınıyorsa al dedi de ben ne yapayım altın saati normal saat takmam bile.

öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. benim nişanlımda altın takmak istememişti ona gümüş alyans aldık renk farkı olmasın diye bende beyaz altın aldım ve taşlı bi alyans aldım.. taş düşme durumu yok canım.. ben gayet memnunum.. bilezik işine gelince eğer kullanmayacaksan ileride seni zarara uğratmayacak bir bilezik seç bence ben öyle yaptım.. bildiğim kadarıyla nişanda altın saatte alınıyor ama eğer kullanmıyorsan aldırma bende aldırmadım..

bilerzikleri kim takiyorki bu devirde, kuyumcu gibi dola$irsan adami bilegini kesiyoalr tenhada
neyse adana burmasi aldir ,22 ayar olsun, durumalri varsa 40-50 gr Allah ne verdiyse artik :) yani toplamda 5*40 desek 200 gr bilerzik olur, adana burmalarda i$çilik az dir ,yatirim olur bozdurdugunuzda i$inize gelir, ustelik $imdi altin ne du$uk seviyede çok käriniz olur, az alirsaniz pi$man olursunuz, ben 10 tane 30 gr aldirdim e$im sonradan nedne fazla istemedin dedi, altin 3 katina firladida :)

saatsiz gelin olmaz , aldir tabiki gozune ho$ gelen bi$ey seç ..
taki setinide gozune ho$ geleni seç bozdurma durumunda hiç bi i$e yaarmiyor, sirf i$çilik oldugu icin yatirim olarak bakma , beyaz altin guzel olabilir zevkine gore ..

tek ta$ i da ben aldirdim pi$man oldum surekli takiliyor biyerlere sinir oldum yani çikarttim bi dahada takmayi du$unmuyorum
ni$an yuzugu,set yuuzugu olur zeaten

çok istiyorsan tek ta$ yerine be$i biyerde aldir :)))

sen altin tak e$in gumu$ taksin yuzugu nolacakki .. :)

ayy bende tektaş konusunda aynısını düşünmüştüm sağa sola takılır diye o yüzden fazla kalın olmayan taşı ince olan bir tane istiyorum kibar dursun.. bakalım belki yarın yüzükleri beyaz altın alırız oda gümüş alır. foruma baktım çelik te varmış ama ben ilk kez duydum nasıl olur bilemedim.
cnm bende burma bilezik istedim 10 tane olsun dedim gecen gün baktık ben başta 30 gr dedim masraf çoğalınca 25 gr olsun dedim. karşı tarafa fazla yüklenmek istemedim. set bakmıştık çok hoş bir set vardı gösterişliydi ama günlük olarak kolyesi takılmazdı. yine setlere bakarız. saat konusunu bilmiyordum yarın söyleyeyim. şaşıracak. saat yerine bilezik aldırsam nasıl olur?

saat kuyumcuda mı satılıyor.
ayrıca beğendiğim bilzeik modeli de bu nasıl sizce?

Son düzenleme:
diğer bilezik modellerinide ekledim bir bakın hanımlar bunlarıda beğenmiştik.

Eklentiler

• $3.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 8.727
  • $1.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 3.067
bizde bu tarz söz bileziği takılır

bileziktede bu tarz olanlar hoş duruyo işçilikte çok yok bunlarda

..... diye bi yer vardı yanlış hatırlamıyosam orda piyasadaki modellerin hepsi var fiyatına göre bakarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilezik modelin çok güzel, benimkilerde aynısı. Taktığında şangur şungur ses çıkartmıyor, burma olduğu için.

Alyans konusunda, nişanlın gümüş takmak istiyorsa öyle taksın, zaten beğendiğin modelin birebir aynısının gümüşünü yapıyorlar. Rengine hiç takılma, sırf rengi aynı olsun diye beyaz altın almak zorunda değilsin. Varsın farklı renkte olsun, erkekler böyle şeyleri dert etmiyor. Biz bayanlar biraz daha titiz davranıyoruz Taşlı mı düz mü dersen, bence dümdüz klasik alyans. Benim alyansımda tek sıra taş var, çok beğenerek aldık fakat şimdiki aklım olsa sapsarı klasik alyans alırdım. Taşı falan düşmüyor, sürekli elimde ama modelli alyanslar sanki alyans gibi durmuyor, enazından bana böyle geliyor

Saat konusunda, tamamen altın saat ben görmedim, altı kaplama oluyor. Günlük hayatta ne kadar kullanışlı olur bilemem, ben aldırmadım, alsa takmam. Onun yerine güzel bir marka spor bir model, yada tarzına uygun kaliteli bir saatde aldırabilirsin. İlla birşeyin değerli olması için altın olmasına gerek yok sonuçta

Tek taşa gelince, bu biraz kişisel birşey. Benim minicik bir tek taş pırlantam var, berraklık ve renk olarak sınıfının en iyisi. Çok zarif, öyle kaba saba birşey değil. Tek taşlarda yükseklik olarak çok çeşitli. Ben orta yükseklikte birşey seçmiştim, hiçbiryere de takılmıyor. Zaten birsüre sonra alışıyorsun.

Sete gelirsek, ben set istemedim. Çok demode duruyor ve düğün dışında nerede takıcam? onun yerine beğendiğim bir kolye ucundan yüzük ve küpe takım yaptım, aynı modelin bileziğide vardı. Biraz gösterişili, ama kolyesini şuanda kullanıyorum, çok şık, spor kıyafetlerlede uyumlu. Sende böyle birşey yapabilirsin.

Unutma ki, set, yüzük ve saat günlük kullanacağın şeyler olacak, takılan bileziklerde yatırım amaçlı. Bu yüzden setini, yüzüğünü alacaksan özellikle tek taşını içine sine sine al ki hergün mutlulukla kullanasın.

canlarım bugün altın alışverişimizi yaptık 5 tane bilezik bir tektaş altın yüzük bide alyans aldık. Allaha şükür içime sinen sorunsuz sıkıntısız bir alışverişti. müstakbel nişanlım ve ben gittik. aileler karışmadı onun ailesi para gönderdi birde annesi alyansları küçük almayın gösterişli olsun demiş :) çok hevesliymiş. Sağolsun bir lafını duymadım yada söylediyse benimki duyurmadı. işte bileziklerim, maalesef fotograf makinesi kolumdaki duruşunu tam gösteremedi. toplamda 133 gr aldık düğünde de aynısı olacak inşallah.Eki Görüntüle 740721 Eki Görüntüle 740722 Eki Görüntüle 740723 Eki Görüntüle 740724 Eki Görüntüle 740725

alyansım ve tektaşım da makineden dolayı elimde tam gözükmüyor. benzelerini netten buldum. tektaşımın taşlı kısmı bir tane orijinal resimde 2 tane görünüyor ben tektaş kısmını beyaz taşlı kısmınıda ince olarak aldım. alyasımın 3 rengi var sarı, bakır sarısı ve gümüş rendi iki köşesinde ince taşlar var prijinal resimde kenarlarda taş yok benimkinde ince taş var.

Eki Görüntüle 740728 Eki Görüntüle 740729 Eki Görüntüle 740730 Eki Görüntüle 740731

bunlarda netten bulduğum resimleri benim alyansın kenarları ince bu kalın. tek taşında birtane taşlı yeri var resimde 2 tane görünüyor.

Eki Görüntüle 740726 Eki Görüntüle 740727

Son düzenleme:
alyansınla tek taşını hiç beğenmedim düz alyanslar daha güzel bence tabiki bu benm fikrim alınma lütfen farklı fikirler daha doğru tercih etmene yardım eder diye yazdım bunu.

alyansınla tek taşını hiç beğenmedim düz alyanslar daha güzel bence tabiki bu benm fikrim alınma lütfen farklı fikirler daha doğru tercih etmene yardım eder diye yazdım bunu.

fikrin için sağol canım benim içime sindi açıkçası. :) onunda hoşuna gitti. şimdi aradı kv birkaç tane daha alyans alın demiş düz bombeli modellerde hoşuma gidiyor ondanda alabilirim.

fikrin için sağol canım benim içime sindi açıkçası. :) onunda hoşuna gitti. şimdi aradı kv birkaç tane daha alyans alın demiş düz bombeli modellerde hoşuma gidiyor ondanda alabilirim.

birkaç tane alyansı ne yapacaksınız sorması ayıp?? :) bir de tektaş pırlanta mı?

birkaç tane alyansı ne yapacaksınız sorması ayıp?? :) bir de tektaş pırlanta mı?

değiitirip değiştirip takacağım canım. benim böyle fazldan yüzük alma fikrim yok ama kv kendi adetlerini uygulamak istiyor. 5-6 tane yzük istemem ısrar ederse 1 tane daha alırım. yerine künye aldırtmaya çalışırım. bizim adetimizdede 1 tane alyans olur ama kv nin isteği bu.

Son düzenleme:
canım içine sinerek almışsın mutlulukla kullan düşüncemi söyliyim yüzüklerin ayrı ayrı daha güzel durur bence tek taşını sol eline taksan daha kibar olur üst üste biraz kaba durmuş açıkçası çünkü ikisi de gösterişli yüzük

Öncelikle hepsini güle güle ve hayırlı günlerde kullanın.Bilezikler için lafım yok, çünkü onları takarak dolaşmayı düşünmediğinizi umuyorum.Bu tarz bilezikleri almada ki tek sebep ileriye dönük yatırımdır ki, bende nişanımda bunu düşünerek bu bileziklerden tercih etmiştim.Ancak takı takma merasimden hemen sonra çıkartmıştım.Gelelim alyans ve tek taş yüzüğe.Öncelikle siz beğenerek almışsınız ama benim şahsi fikrim tam bir fiyasko.Tek taş zaten tek taş falan değil.Bildiğiniz taşlı bir yüzük,zaten pırlanta da değil, o zaman da almanın pek bir anlamı yok.Tek taş yüzük böyle olur(resmini ekledim).Tek taş yüzük alyansın yanına takılır veya 5 taş yüzüğünüz varsa onunla takılır.Ama sizin tek taş diye aldığınız yüzük maalesef alyans yanına takılabilecek incelikte ve sadelikte değil.

Siz beğenerek almışsınız mutlaka,iyi günlerde mutlu mesut kullanmanızı dilerim.Ama benim kesikle ve de kesinlikle değil almak bakmayacağım şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…