bilerzikleri kim takiyorki bu devirde, kuyumcu gibi dola$irsan adami bilegini kesiyoalr tenhada
neyse adana burmasi aldir ,22 ayar olsun, durumalri varsa 40-50 gr Allah ne verdiyse artik :) yani toplamda 5*40 desek 200 gr bilerzik olur, adana burmalarda i$çilik az dir ,yatirim olur bozdurdugunuzda i$inize gelir, ustelik $imdi altin ne du$uk seviyede çok käriniz olur, az alirsaniz pi$man olursunuz, ben 10 tane 30 gr aldirdim e$im sonradan nedne fazla istemedin dedi, altin 3 katina firladida :)
saatsiz gelin olmaz , aldir tabiki gozune ho$ gelen bi$ey seç ..
taki setinide gozune ho$ geleni seç bozdurma durumunda hiç bi i$e yaarmiyor, sirf i$çilik oldugu icin yatirim olarak bakma , beyaz altin guzel olabilir zevkine gore ..
tek ta$ i da ben aldirdim pi$man oldum surekli takiliyor biyerlere sinir oldum yani çikarttim bi dahada takmayi du$unmuyorum
ni$an yuzugu,set yuuzugu olur zeaten
çok istiyorsan tek ta$ yerine be$i biyerde aldir :)))
sen altin tak e$in gumu$ taksin yuzugu nolacakki .. :)
alyansınla tek taşını hiç beğenmedim düz alyanslar daha güzel bence tabiki bu benm fikrim alınma lütfen farklı fikirler daha doğru tercih etmene yardım eder diye yazdım bunu.
fikrin için sağol canım benim içime sindi açıkçası. :) onunda hoşuna gitti. şimdi aradı kv birkaç tane daha alyans alın demiş düz bombeli modellerde hoşuma gidiyor ondanda alabilirim.
birkaç tane alyansı ne yapacaksınız sorması ayıp?? :) bir de tektaş pırlanta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?