• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
kızlar merhaba;
daha önceki konumda bahsetmiştim ama bilmeyenler için özet geçmek istiyorum.
Ben myo da okuyorum ve bu hafta okulum kapanıyor.
Bir süredir sevdiğim biri var. Sürekli aklımda, hayalimde :14:
Malesef yarın okula son kez gidiyorum. Onunla daha önce konuşmuşluğumuz bile yok. Adı ve bölümünden başka hiçbirşey bilmiyorum. Hatta ses tonunu bile..:14:
Biliyorum sağlıklı değil falan diyenler olacak. Ama uzaktan uzağa çok sevdim.
şimdi farklı şehirlerde unutmam zor olacak, bikaç zaman hep ağlayacağım ama asla unutamıcam hep biyerlerinde olacak kalbimin.
Birgün, sadece birgün..
Bir tesadüf olsa tanışsak yada bir mucize olsa gelip konuşsa benimle..:14:
Ama hepsi bir hayal.
Benden hoşlandığına dair kesin birşey yok sadece bakıştık durduk.
Yarın daha bir bakım yapıcam kendime, ona yakın olmaya çalışıcam. Belki okula gelmez bile. Oldu da karşılaştık ona nasıl baksam bunu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık ve çaresiz hissediyorum.
çok üzülüyorum. Mezun olacağıma çok seviniyorum ama onu birdaha göremeyeceğim. Her zaman olduğu gibi buda platonik bir şekilde bitiyor...
Beni anlayacağınızı ümit ediyorum. Yazmak ve rahatlamak akıl almak istedim ne yapabilirim diye... Teşekkürler okuyan herkese yoruma çok ihtiyacım var...
:14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
onada böyle dök içini gitsin...
bi ömür içinde ukte kalacağına olumlu yada olumsuz bi sonuç alırsın ona görede hayatına şekil verirsin:97:

keşkeleri hic sevmem kaybetcek hiçbişeyinn yokk konusamıyosan bile bakışlarını fln abart :) hiç değilse sorcak bişey bul saat vs.

Konu sahibi arkadaş okumayı tercih ediyor sanırım cevap gelmeyecek bundan on sene sonra bile keşke konuşsaydım ne kaybederdim demek istiyorsan böle devam etmelisin evlenip mutlu olsan bile aklına belki o olsaydı ... diye geçirmek istiyorsan doğru yoldasın...

Son düzenleme:
İnsan, hiç tanımadığı birine aşık olabilir mi gerçekten? Ben buna inanmıyorum. En zayıf anımızda küçücük şeyleri bile kafamızda büyütebiliriz ya, bu da ona benzer bir şey bence. Küçük bir kıpırtı, etkilenme belki içinizdeki bir boşlukta yer buldu ve büyüdü. Ulaşamadığımız şeyler daha bir kıymetli gelir ya, belki gidip konuşsanız, hatta arkadaşlığınız ilerlese siz de aynı şeyi düşüneceksiniz. Şahsi fikrim böyle. Ben olsam kendi kendime bunu atlatmaya çalışırdım, çünkü sağlıksız olduğunu, gerçek olmadığını düşünürdüm ama sizi ne mutlu edecekse onu yapın.

ömür boyu onu düşünüp duracağıma, gider ilk adımı ben atarım... ne diye kendini üzüyosun be kardeşim??
ne kaybedersin ki? Git konuş... Msn adresini yada tel.numarasını iste...

bütün hayatın boyunca keşke yapsaydım diyeceğin bi durumla karşı karşıyasın ve bunun içinde henüz geç değil... yarın konuşmalısın bence mutlaka.. en kötüsü ne olabilirki şu durumda reddedilmek... ama sonucunda yıllar sonra keşke diyeceğin bi durumdan kurtulmuş olacaksın..

teşekkür ediyorum yorumlarınız için geç cevap verdim kusura bakmayın. Içimde bariz belli bir belki var hani belki olur. Rabbim büyüktür elbet. Ama herkesin bana yaptığı yorum kim tanımadan sever? Oldu. Sevmenin saati, yaşı, dini, dili mi var?
Off sanırım yarın gidip konusmaktan başka çarem yok. Ters tepki alırsam ki bana bişeyler hissettiğinden hiç emin değilim. Sevgime layık değilmiş derim. Ama o kadar çekingen biriyimki bi bahane yaratıp konusamam elim ayağım titrer :14: Siz haklısınız een azından içimde kalmamıs olur. Evet evet yarın bu iş bitmeli...:26:

Son düzenleme:
bence geç bile kalmışsın. çoktan gidip konuşmalıydın mezuniyete yaklaştıkça. konuşmalıydın derken hislerini açıkla demiyorum tabii çnükü bence önce hislerinden emin olman lazım, öyle uzaktan çok da emin olmayabilirsin... arkadaşların da dediği gibi bir şey sorarsın, en kötü basitçe bir cevap verir ve bir daha görmezsin, olur biter. ama böylece hayatından bir keşkeyi kaldırmış olursun.

canım yüz yüze gelicek olsan devamlı, sana çocuğa açıl demezdim..ama zaten bir daha görmeyecekmişsin birşeyler yapmalısın, ortak arkadaşlarınız varsa aranızı yapmalarını iste canım bir şekilde, telini bul ya da faceten ekleme imkanın varsa ekle ve açıl derim ama açılırken de çok aşık olduğunu belli etme yani, seni tanımak isterdim falan şekilnde konuş, hoşlanıyorum veya seviyorum deme bence sakın..

Son düzenleme:
duyguların bu kadar yoğunken konuşmamazlık edersen çok pişman olacağın kesin. ama nasıl iyi hissedersen öyle yap içinden geldiği gibi davran belki bu seni daha rahatlatır mantığın ve kalbinin ortasını bulmaya çalış o nasıl olur bilemiyorum ama :(

konuşmaya karar verdim kızlar. ne olursa olsun artık birdaha göremeyeceğim zaten. onda da birşeyler varsa ilerisi gelir zaten. peki konusurken ne demeliyim? ne diye başlıyım bilmiyorum çok acemiyim biri gelip bana böyle bir teklifte bulunmadı daha önce. ki bu sefer bi bayan konusmak isteyecek :85: bir an önce şu yarın olsa da ne olacaksa olsa :14:

duyguların bu kadar yoğunken konuşmamazlık edersen çok pişman olacağın kesin. ama nasıl iyi hissedersen öyle yap içinden geldiği gibi davran belki bu seni daha rahatlatır mantığın ve kalbinin ortasını bulmaya çalış o nasıl olur bilemiyorum ama :(

mantığım tanımadığım birine kendimi yakın hissetmemim doğru olmadığını, kalbim ise herşeye rağmen denememim gerektiğini söylüyor. hangi yolu seçersem seçeyim rabbim beni kararımdan hoşnut eder inşallah. verdiğiniz detek için teşekkür ederim.

Gulumsemekle basla.
Sonra "gunaydin, nasilsin?" diye devam edebilirsin. Sonra "Ben X (adin) bu arada, birbirimizle hep karsilastik ama hic tanisma firsatimiz olmadi, seninle tanismak istedim." desen mesela?

Sonra da acilabilirsin...:26:

madem bakıştınız birkaç defa bile olsa, yanına gidip ya sürekli karşılaşıyoruz ama aynı okulda birbirimizi tanımıyoruz diye gir lafa. sonra ben zaten mezun oluyorum filan dersin, açılacağı varsa da öyle açılır muhabbet zaten canım :)

canım yüz yüze gelicek olsan devamlı, sana çocuğa açıl demezdim..ama zaten bir daha görmeyecekmişsin birşeyler yapmalısın, ortak arkadaşlarınız varsa aranızı yapmalarını iste canım bir şekilde, telini bul ya da faceten ekleme imkanın varsa ekle ve açıl derim ama açılırken de çok aşık olduğunu belli etme yani, seni tanımak isterdim falan şekilnde konuş, hoşlanıyorum veya seviyorum deme bence sakın..

okuldan ortak arkadasımız yok. çünkü ben myo binasında oda fakülte binasında. bahçemiz bir ordan gördüm bende hep aynı yerde oturduğum için ders saatlerinden önce bu şekilde karşılaştık hep. facebook falan bulma imkanım da yok. ve bir arkadasıma da diyemem konustur diye çünkü bu kadar samimi olduğum biri yok sınıftan. ev arkadasıma gelincede zaten hep dalga geçti benimle.ben istediklerimle gezerim sen asla tavlayamazsın gibi cümlelerle:14:

konunu okuyunca birden üniversite yıllarıma döndüm :) ben de 2 sene ya da daha fazla birinden hoşlanıyordum. o da bana baktıkça ümitleniyordum ama hiç benimle tanışma girişimi olmamıştı.. ben de aynı bölümde olan arkadaşlarıma zorla bizi yanyana getirmeleri için uğraşıp durmuştum.. 4 yılda toplasan 3-4 cümle kurmuşluğumuz vardı ama nereye gitsem onu görüyordum sanki bana bir işaretmiş gibi geliyordu bu.. en son okulun biteceği yıl artık açılacağım ne kaybederim dedim.. ama ben açılmadan önce tesadüfen bir arkadaşım onun uzun yıllardır bir kız arkadaşı olduğunu söyledi :53: gülsem mi ağlasam mı :52: üniversite boyunca ben kimseyi kabul etmedim bu platonik aşkım yüzünden :52:

bi kere yarın kesinlikle konuşmalısın, sonuçta konuşmasanda onu bir daha görmeyeceksin konuşup reddedilirsende br daha görmeyeceksin ayrıca içinde pişmanlık olmayacak, keşke demeyeceksin. E zaten konuşup karşılık alırsan ne ala :)) nerede nasıl durumda olacağını bilmediğim için söyle konş diyemem ama mutlaka bi yolunu bul konuş canım. Ama seni seviyrm olarak değil tanşmak amacıyla. sigara içiosa gdip çakmak iste öyle kur muhabbet bu olabilir belki bilmiyorum:D ama kesin konuş!

Back