- Konu Sahibi Herdaimgunes
kızlar merhaba;
daha önceki konumda bahsetmiştim ama bilmeyenler için özet geçmek istiyorum.
Ben myo da okuyorum ve bu hafta okulum kapanıyor.
Bir süredir sevdiğim biri var. Sürekli aklımda, hayalimde
Malesef yarın okula son kez gidiyorum. Onunla daha önce konuşmuşluğumuz bile yok. Adı ve bölümünden başka hiçbirşey bilmiyorum. Hatta ses tonunu bile..
Biliyorum sağlıklı değil falan diyenler olacak. Ama uzaktan uzağa çok sevdim.
şimdi farklı şehirlerde unutmam zor olacak, bikaç zaman hep ağlayacağım ama asla unutamıcam hep biyerlerinde olacak kalbimin.
Birgün, sadece birgün..
Bir tesadüf olsa tanışsak yada bir mucize olsa gelip konuşsa benimle..
Ama hepsi bir hayal.
Benden hoşlandığına dair kesin birşey yok sadece bakıştık durduk.
Yarın daha bir bakım yapıcam kendime, ona yakın olmaya çalışıcam. Belki okula gelmez bile. Oldu da karşılaştık ona nasıl baksam bunu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık ve çaresiz hissediyorum.
çok üzülüyorum. Mezun olacağıma çok seviniyorum ama onu birdaha göremeyeceğim. Her zaman olduğu gibi buda platonik bir şekilde bitiyor...
Beni anlayacağınızı ümit ediyorum. Yazmak ve rahatlamak akıl almak istedim ne yapabilirim diye... Teşekkürler okuyan herkese yoruma çok ihtiyacım var...
daha önceki konumda bahsetmiştim ama bilmeyenler için özet geçmek istiyorum.
Ben myo da okuyorum ve bu hafta okulum kapanıyor.
Bir süredir sevdiğim biri var. Sürekli aklımda, hayalimde
Malesef yarın okula son kez gidiyorum. Onunla daha önce konuşmuşluğumuz bile yok. Adı ve bölümünden başka hiçbirşey bilmiyorum. Hatta ses tonunu bile..
Biliyorum sağlıklı değil falan diyenler olacak. Ama uzaktan uzağa çok sevdim.
şimdi farklı şehirlerde unutmam zor olacak, bikaç zaman hep ağlayacağım ama asla unutamıcam hep biyerlerinde olacak kalbimin.
Birgün, sadece birgün..
Bir tesadüf olsa tanışsak yada bir mucize olsa gelip konuşsa benimle..
Ama hepsi bir hayal.
Benden hoşlandığına dair kesin birşey yok sadece bakıştık durduk.
Yarın daha bir bakım yapıcam kendime, ona yakın olmaya çalışıcam. Belki okula gelmez bile. Oldu da karşılaştık ona nasıl baksam bunu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık ve çaresiz hissediyorum.
çok üzülüyorum. Mezun olacağıma çok seviniyorum ama onu birdaha göremeyeceğim. Her zaman olduğu gibi buda platonik bir şekilde bitiyor...
Beni anlayacağınızı ümit ediyorum. Yazmak ve rahatlamak akıl almak istedim ne yapabilirim diye... Teşekkürler okuyan herkese yoruma çok ihtiyacım var...
Son düzenleme: