yarın sezeryana giriyorum

Hayırlısıyla inşallah canım nerde olucaktı senin doğumun

ayol iyice unutkan oldum ben

Allah yardımcın olsun..
ne guzel yaaa bende bıran once vakıt gecıp bebısımı kucagıma alsam dıye beklıyorummm..
Allahım ananlı babalı buyutsun..

ayy ne güsel cnm kavusuyorsun meleğine.inşallah ikiniz için de sorunsuz rahat bir doğum olur.dualarımız sizinle..

Allahım analı babalı büyütsün insallah..dogumdan sonraki ayrıntıları beklıyorum ona göre..bende hamıleyım ve sezeryan yapıcam dogumumu..heyecanlanıyorum ınanki..bebişini öp benım ıcın

Allah Analı Babalı büyütsün inşallah:nazar: Hayırlı doğumlar diliyorum..Sağlıcakla al meleğini kollarına:emir_bebek::Saruboceq: İnan sezeryan sonrası bebeğini kucağına alınca onu koklayınca hiç bir acın kalmayacak..1 hafta içinde normal sağlıklı haline döneceksin..Minik meleğine şimdiden hoşgeldin diyorum..a.s.:nazar: Hayırlı evlat olur inşallah..

Allah yardımcın olsun canım bende sezeryan doğum yaptım korkma hıc kızını kucağına alınca herşeyi unutacaksın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:

ALLAH hayırlısıyla kurtarsın inşlh sağlıkla bebeğine kavuş benimde az kaldı bizide hayırlısıyla rabbim kurtarsın tüm hamişlerimizi:nazar:

Sorunsuz rahat doğum yasarsın inşallah canım.Darısı benimde herkesin başıma :) ben heycanlandımki okurken sen nasılsındır Allah bilir.Kolay gelsin canım :) gözün aydın

sağlıcakla alırsın inşallah bebeişini kucağını, şu 5 hafta bi an evvel geçse de bende kavuşsam keşke canım kızıma, onu çok özledim...

doğurdunmu canım nasıl geçti doğum girince yaz bize inşallah ikinizde sağlıklısınızdır

X