- 27 Mayıs 2008
- 989
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir suru yere yazdim 2 aydir ama su an hic iyi diilim nereye ne yazdim bilmyiroum yeni baslik actim mecburen ( öglen doktor kontrolumde testler sonucu doktor bebegin buyumedigini almasi gerektigini söyledi yarin sabah alacak bir sure giremem kk ya hamislerin hepsine saglikli dogum diliyorum .
bir suru yere yazdim 2 aydir ama su an hic iyi diilim nereye ne yazdim bilmyiroum yeni baslik actim mecburen ( öglen doktor kontrolumde testler sonucu doktor bebegin buyumedigini almasi gerektigini söyledi yarin sabah alacak bir sure giremem kk ya hamislerin hepsine saglikli dogum diliyorum .
Kimse bunu yasamasin dicem ama maalesef doganin kanunu her ser de bi hayir var diyip kendim saglikli olduguma sukrediyor surekli bu cok iyi geliyor.Birazda kalp atmaya baslamadigi icin bebek kaybetmis olmuyorum diye dusunuyorum aylarca karninda tasiyip kaybedenlere allah sabir versin.Antibiyotiklerimi duzenli kullaniyorum butun gunde uzandi nihayet kanamam durdu cok mutlu oldum yaklasik 3 haftadir kanama oldugum icin artik bitmek uzereydim bu sabah 6 da fenalasarak uyandim eyvah dedim noluyor sonra toparladim kendimi insallah bundan sonra baska sagliksorunu yasamamda kendimi oyalayacak biseyler bulurum. Bi sure cok isteyenlere allah versin diye dua edicem su an tekrar denemek istemiyorum zaten fazlada bi vaktim yok gibi artik hayirlisi.