liyadora Rabbim korusun sizi
Günaydın canım, bugün büyük değil mi, Allah gönlüne göre versin inşallah, müjdeli haberlerini bekliyoruz... Dualarım seninle, benim daha 1 haftam var, şimdi bütün dualarımı size ediyorum... kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canım allah sağlıkla kuağına almayı nasip etsin bende bi çarşamba sabahı öğrenmiştim kaydirigubbakcemile2
ay canım çok sevindim ya, tabiki silik de çıksa pozitif, o hormon olmazsa silik bile çıkmaz çünkü, çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağına al inşallah, hayırlı bir evlat olsun bitanem,
ben de yaptım dünü geçiremeyeceğim sandım ama sabah baktım gelen giden olmamış hadi test yapayım dedim, ama benim ki bomboş çok sinir oldum 20 yıldır bir gün geçmeyen adetim bu ay geçti ama bebek yok offf yaaaa
Tebrikler canım,sanırım temmuz annesi olucaksın sen de ..Hadi 2010 temmuz anneleri topiğineyerimseniben
inan daha bakmadım otomatik hesaplayıcılara, heyecanlıyım . hatırlattığın iyi oldu bakarım inş.. biliyor musun ilk kez bu ay bakmadım normalde 1-2 hafta öncesinden bakardım bu ay bebiş olursaa ne zaman doğum vs. diye :) bu ay rahat olmaya çalıştım... SEN ÇEKİLİRSEN ARADAN TECELLİ EDER YARADAN