canım yarın inşallah rabbim meleğini verir bakıcam sabahtan sana benim de 20 kasım adet günüm
canim insallah yarin melegini hissedersin insallah hamilesindir.hakkinda hayirlisi olsun.hayirli haberlerini bekliyorum.
teşekkür ederim canım.... amin...hakkımızda neyin hayırlı olduğunu yalnızca O biliyor değil mi tatlım öyleyse hepimiz için hayırlısını diliyorum Rabbimden...
elbet birgun bizlerinde bebisi olcak.buna inaniyorum zaman gecsede sabirla bekliyorum.4 senedir. insallah bi 4 sene daha gecmez.... rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin kimsenin kucagi bos kalmasin
rabbim hayırlısıyla yarın görüp sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş:Saruboceq:.allahım tüm isteyenlere sağlıkla versin yavrucakları. sabah özellikle dua edicem canım hayırlısı :Saruboceqpuyorumnanaktan
elbet birgun bizlerinde bebisi olcak.buna inaniyorum zaman gecsede sabirla bekliyorum.4 senedir. insallah bi 4 sene daha gecmez.... rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin kimsenin kucagi bos kalmasin
yarın inş. müjdeli haberini alırız canım
allah her isteyene versin inş.
ay hadi inşallah canım rabbim sana meleğini göndermiştir umarım rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah yarın müjdeli sonucu alırsın canım :Saruboceq:
Yarin regl günün, ve hemen eger olmazsan test yapican..peki erken degilmi, test yapmak icin? özür dilerim, bilmedigim icin soruyorum
sağol canımcım... sen hamile misin? ne güzel:) sen ne zaman nasıl öğrendin gebeliğini.. Rabbim korusun sizi