Yarin regl gunu ovulasyon testi pozitif ??

masal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
36
7
1
33
Kizlar yarin regl gunu en son pazar gunu test yaptim negatif ti dun yapmadim yoktur dedim artik kesin ilac falan da ictim bogazim agriyor antibiyotik ve agri kesici ictim ama bugun oylesine yaptigim bir ovu testi tam pozitif cikti boyle olupta hamileligini ogrenen varmi ? Yoksa adet zamaninda zatenmi pozitif gosteriyor ?

Testin fotoğrafı var mi ?

Yok cekmedim ama digital pozitif olunca gulucuklu yuz cikanlardan kullandim onlar yaniltmiyo gulucuklu oldumu pozitif oluyor normalde

Kızlar benim de adete 5 gün kala ovülasyon testi bu şekilde yeniden koyulaşıyor. Normalde 15 martta pik oldu değerlendirdim. Sizce bu ne?

Eklentiler

• B6A7BF00-BB78-45D5-A8B0-2302E740F190.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar benim de adete 5 gün kala ovülasyon testi bu şekilde yeniden koyulaşıyor. Normalde 15 martta pik oldu değerlendirdim. Sizce bu ne?
Adetime 2 gün var benim de ovulasyon testim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210326_082813.webp
    13 KB · Görüntüleme: 104
Ben araştırdım adete yakın ovülasyon testleri koyulaşabiliyormuş. Gebelik olması için sadece adet gününe yakın t nin c den koyu olması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…