• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın okullar mi aciliyor

vall bende şaşırdım emojisi atanlara şaşıyorum arkadaşım kesin net bilgileri var galiba

Fatma bacım kaç kez yazıldı ya aynı şey :) haberlerden bildiklerimizi paylastik .21 Eylül resmi olarak açılışı (henüz net değil hangi sınıflar ne şekilde başlayacak ) bugün başlayacak olan devam eden siniflar için telafi programı ve bu da online şekilde devam edecek .Yani sen 1.sinif çocuğun için herhangi bir şey yapmana gerek yok .Kaydını kontrol ettir ama bugün sorun olmasın .

Öğretmen arkadaşlarım da yazmış ben de yazayım 1.sınıf öğretmeni olarak 21 eylüle kadar 1lere canlı ders yok watsapp grubumu kurdum parmak kası geliştirme etkinlikleri attım 3 hafta onları yapıp kalem tutmaya hazır bir şekilde gelecekler tabi inşallah okul açılırsa vakalar artmasın diye her gün dua ediyorum👍

👏👏👏

kolejlerde eğitim bugün başlıyor evet. okula kayıt yaptırma konusunda da rahat olun. bir çok arkadaşım da bugün yaptıracak çocuğunun kaydını.

Oglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da
Özel okullar 8.siniflara okulu acti catir catir ders yapiyor 10 kisilik siniflarda.Devlet okullarinda dyk kursu adı altinda acacakti basvurular gecikti.8 ,12 ve 1.siniflar icin acilacagini dusünuyorum ben baska türlu cok mağduriyet olur cünkü

çok saolsun bide size benim için çok önemli olan bişey sorucam .. mahallede iki tane yeni yapılmış ilkokul var biri bana daha uzak ve kayıt oraya çıkmış , diğer okul benim mahallede ama okulun aktif olacağı belli değil milli ehitimi arıyorum evet açılacak diyorlar sadece müdür öğretmen ataması yapılmadı diyorlar , ama diğer okul için herşeyi tamam orayla görüşün siz ikerleyen zamanlarda diğer okul aktif olursa nakil yaptirisiniz diyorlar ...ben çocuk arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra başka bir okula gitmesini istemiyorum diretk mahallesine gitsin istiyorum ama orada da yetkili kimse yok napacami şaşırdım sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Sizin mahalledeki çoğu kişi de oraya gidiyordur zaten.

Okul tamamlanınca aynilari devam eder.

Özel okullar 8.siniflara okulu acti catir catir ders yapiyor 10 kisilik siniflarda.Devlet okullarinda dyk kursu adı altinda acacakti basvurular gecikti.8 ,12 ve 1.siniflar icin acilacagini dusünuyorum ben baska türlu cok mağduriyet olur cünkü

Özel okullar ve devlet okullari ileri ki yıllarda aynı yolda kesişiyorlar , sinavlara ortak giriyorlar.

Bana göre bu adaletsizlik.

" Eğitimin iyisinin , ilginin " satıldığı bir dünya burası.

1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin kayıtları otomatik oluyor diye biliyorum
Sınıf öğretmenleri bugün itibari ile eba üzerinden canlı derse başladılar .
Ayrıca trt ebada da uzaktan eğitim başladı takip edebilirsiniz

21. Eylül de yüzyüze eğitim başlayacak şu anki karara göre fakat meb riskli görürsek gereken karar değişikli yapılacaktır diyor

Öncelik 1.2.8.12 sınıflarda hastalık artmazsa ki artacak gibi kademeli olarak sınıfları yüzyüze eğitime acacaklar

Benim düşüncem bu yılda yüzyüze eğitim olmaz olursa çok riskli olur hayırlısı

Senin dediğin eğer yüz yüze eğitime herkes başlamayacaksa o zaman daha önemli görülen bu kademelerle başlanır diye bir plan ama şimdilik 21 Eylül e kadar telafi süreci var o da yüz yüze değil yine Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere :KK200:

Bazıları resmen saçmalamış. Gündem mi kaldı acaba??
Okul be zaman başlıyor okul müdürleri bile bilmiyor! Kardeşim öğretmen o bile bilmiyor!
Çünkü pandemi hala devam ediyor. Bu arada kamuda çalışıyorum esnek çalışma geldi ama biz hala geliyoruz tam mesai. Artık biz de amirlerimiz de şaşırdık. Ben 1. Sınıf çocuğu olan bir anneyim 21 eylül diye biliyorum ne eba ne online bir fikrim yok. Zaten oğlum ikisinden de anlamaz ki.

Benim arkadasim sinif ögretmeni bugün telafi egitim basliyor dedi (yüz yüze)
Yuz yüze değil online uzaktan dersler basladi bugün itibariyle. 21 eylülde yüzyüze kademeli gecis planlanıyor. 8 ve 12 lerin kurslari yüz yüze yapilacak sadece😊 ama hakli olarak herkesin kafasi çorba oldu

Back
X