• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın okullar mi aciliyor

Geçen hafta içi pazartesi ( yarın) kurslarin başlayacagini duyurdular gruptan
Ama bu akşam kurslar için degerlendirme yaptiktiklarini kursa gelinmemesini söylediler
( devlet okulu )
Galiba bizim okul da bi tutarsızlik var 😊
Benim kızım bu sene 8. Sınıf ogrencisi önümüzdeki salı ve persembe günleri sabah 9:00-12:40 kurslari başlıyor okulda.Ögretmenleri canlı dersi 7 eylül yazmıs.

Eklentiler

• IMG-20200828-WA0000.webp
    IMG-20200828-WA0000.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
Cocugunuzdan ayrilamadiginizi yazdiginiz konuyu okudum ve gercekten tedaviye ihtiyaciniz oldugunu tekrar soylemeye geldim.
Guya cocugunuzdan birkac saatligine bile ayrilamayacak kadar kiziniza duskunsunuz ama okulunu takip etmek faln hak getire 🤦🏼‍♀️

Benim kızım bu sene 8. Sınıf ogrencisi önümüzdeki salı ve persembe günleri sabah 9:00-12:40 kurslari başlıyor okulda.Ögretmenleri canlı dersi 7 eylül yazmıs.
Bizim de buna benzer ders saatleri
Galiba 8.siniflar için düzenleme bu şekilde

Oğlum 8. Sınıf yarın saat 9.30 da dersi var okulda.8. ve 12. Sınıflar yarın kurslara başlıyor.

Yarın online telafi egitimlerimiz basliyor efendim yavrularimizi bekleriz derslere::)Ama 1 lere yok onlar 21 eylulde yuzyuze başlayacaklar.Gerci bizim bolgedecanli derse bu hafta liseler baslayacakmis , ilk ve ortaokullar ise 7 eylülde diye duyum aldim .Bakalim nasil sekil alacak.Konuyu acan arkadasim cok tatlisiniz her gun bir sey duyuyoruz kafamizin karismasi normal ama kayit yaptirin artik.Birinci sinif öğretmenleri ogrenci listelerini ellerine aldilar bile siz gecikmissiniz baya

Eba üzerinden canlı dersler 7 Eylül'de başlayacak
Yarin liseler için canlı dersler başlıyor
Okul grubuna ögretmen az önce atmış bu bilgiyi
Her kafadan bir ses yemin ederim o kadar emin yazmıs bir de öğretmeniniz. Ortaokulda görev yapıyorum canlı ders programlarımız oluşturuldu bile. Bugün itibarıyla başlıyoruz eba üzerinden canlı derse

Yarın online telafi egitimlerimiz basliyor efendim yavrularimizi bekleriz derslere::)Ama 1 lere yok onlar 21 eylulde yuzyuze başlayacaklar.Gerci bizim bolgedecanli derse bu hafta liseler baslayacakmis , ilk ve ortaokullar ise 7 eylülde diye duyum aldim .Bakalim nasil sekil alacak.Konuyu acan arkadasim cok tatlisiniz her gun bir sey duyuyoruz kafamizin karismasi normal ama kayit yaptirin artik.Birinci sinif öğretmenleri ogrenci listelerini ellerine aldilar bile siz gecikmissiniz baya
Her kafadan bir ses yemin ederim o kadar emin yazmıs bir de öğretmeniniz. Ortaokulda görev yapıyorum canlı ders programlarımız oluşturuldu bile. Bugün itibarıyla başlıyoruz eba üzerinden canlı derse
Üstte alıntıladıgım üye de aynı şeyi söylemiş
Belki bölgeye göre degişebilir mi ki ?
Neyse bugün yaşayıp görecegiz nasil olsa 😊

Topu okul idaresine atarsa meb her il,ilceyi gectim her okulda farkli isleyis olur.Idare kendi kafasina gore olusturur iste programi.Adamlar kabak gibi seyreltilmis sekilde ogretmenleri cagirin yazisi gonderiyor,bazi mudurler tum ogretmenleri yine cagirmis.Sanki madalya takacaklar hepsini topladilar diye okula.

Konu sahibine de nacizane onerim var.Tamam her sey karisik,netlesmemis ama olmus Eylul 1 ve bi habersiniz cpcugunuzun okulundan vs bile.Etrafinizla da mi iletisim halinde degilsiniz.Cocugunuz egitim ogretim hayatina atiliyor.Her seyiniz muallakta.Konuya yorum yazanlarin sasirdigi biraz da bu.Umarim okul acilinca da bu kadar bi haber olmazsiniz .

Konu sahibesi hiç üzülme, ben öğretmenim, bize önce nomal öğretim gibi ders programı attılar cts günü, diyorum hani uzaktan eğitim olacaktı, şaştım kaldım. Dün akşam da canlı ders programını attılar, sonra oturdu.
Bu hafta okula bazı okulların öğretmeni 2 gün gidecekmiş, biz 5 gün gideceğiz mesela. Şu an herşey belirsiz, ben bu işin içindeyim, benim kafam bile karışık, kafanızın karışmasında haklısınız. Sınıf öğretmeniniz yakında watsup grubunu kurar, sağlıklı bilgileri ondan alırsınız merak etmeyin.

1.sınıflar otomatik kayıt oluyor devlet okullarında. Gitmeye kayıt yaptırmaya gerek olmuyor.
Sadece sınıfını öğrenmek için gidebilirsiniz. Bizim bu bölgede canlı dersler ebadan bugün başladı. 3.sınıftan itibaren.

Evet benimde çocuklarım ilkokula gidiyor. Ebadan ödev, canlı ders başladı bugün.
Müdürler oluşturuyo canlı dersleri dediler burada ama bilmiyorum. İşleyiş nasıl

Topu okul idaresine atarsa meb her il,ilceyi gectim her okulda farkli isleyis olur.Idare kendi kafasina gore olusturur iste programi.Adamlar kabak gibi seyreltilmis sekilde ogretmenleri cagirin yazisi gonderiyor,bazi mudurler tum ogretmenleri yine cagirmis.Sanki madalya takacaklar hepsini topladilar diye okula.
Evet evet şahit olduğum okullar var buna, tüm öğretmenler aynı zamanda gidecek okula, bu da birur risk değil mi dimi. Madem idarenin insiyatifine bırakıldı seyrelterek çağır yok ama illa bir gövde gösterisi yapacaklar

Evet evet şahit olduğum okullar var buna, tüm öğretmenler aynı zamanda gidecek okula, bu da birur risk değil mi dimi. Madem idarenin insiyatifine bırakıldı seyrelterek çağır yok ama illa bir gövde gösterisi yapacaklar

Bakin ben cok caliskan mudurum,tum ogretmenleri topluyorum...Cok matah bisey sanki

Şa an net olan tek bilgi bugün eba tv den telafi eğitiminin başlayacağı. 1. Sınıflara da telafi eğitimi yok zaten. Size tavsiyem günlük olarak haberlere bi göz atın.

1. Sınıfların okul kayfı zaten sıstemde cıkıyor kadının bunda haberı vardır hemen lınclemıssınız. Sormak ıstedıgı de şu sanırım dun konuda bırısı 31 agustosta 1. Sınıflar baslayacakmıs demıstı onu gordu buyuk ıhtımal hanı bırıncı sınıflar erken baslıyorya okula

Öğretmen arkadaşlarım da yazmış ben de yazayım 1.sınıf öğretmeni olarak 21 eylüle kadar 1lere canlı ders yok watsapp grubumu kurdum parmak kası geliştirme etkinlikleri attım 3 hafta onları yapıp kalem tutmaya hazır bir şekilde gelecekler tabi inşallah okul açılırsa vakalar artmasın diye her gün dua ediyorum👍

Okullar şu zaman açılacak, bu zaman açılacak, o zaman açılacak.

Şu sınıflar gidecek, bu sınıflar gitmeyecek. Pazartesi salı gidenler perşembe cuma gitmeyecek.

Eba tv şu saatte, Eba canlı ders bu saatte.
Bilmem ne günü canĺı ders 8 de ise, öteki gün 10 da .

Eba olmadı teams uygulamasından canlı ders yapacaz. Vazgeçtik zoomu da yükleyiniz.

Hızır idi Yunus idi Hızır idi Yunus idi.

Back
X