• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın okullar mi aciliyor

Cocugunuzdan ayrilamadiginizi yazdiginiz konuyu okudum ve gercekten tedaviye ihtiyaciniz oldugunu tekrar soylemeye geldim.
Guya cocugunuzdan birkac saatligine bile ayrilamayacak kadar kiziniza duskunsunuz ama okulunu takip etmek faln hak getire 🤦🏼‍♀️
hemen nasıl bir annenin anneligini yaftalayabiliyorsunuz ?? kayıdı var zaten ortalık karıştı söylentiler fazlalaştı ..ne yani size okul acilacakmi diye sorduğum için güya cocuguma düşkün değilmiyim ..normal zamanda olsak eyvallah da şu karışık dönemlerde idareciler bile ne yapacağını bilmiyor ben sorunca mi sorumsuz anne oldum ..beğeni rekoru mu kirdiniz , hemen bı anneyi aşağılamaya çalışarak. yazik

hemen nasıl bir annenin anneligini yaftalayabiliyorsunuz ?? kayıdı var zaten ortalık karıştı söylentiler fazlalaştı ..ne yani size okul acilacakmi diye sorduğum için güya cocuguma düşkün değilmiyim ..normal zamanda olsak eyvallah da şu karışık dönemlerde idareciler bile ne yapacağını bilmiyor ben sorunca mi sorumsuz anne oldum ..beğeni rekoru mu kirdiniz , hemen bı anneyi aşağılamaya çalışarak. yazik
Siz kendiniz kayit yaptirmadiginizi soylediniz hanimefendi. Begeni rekoru kirmak mi 😂

Ben okudugum kadari ile şunu anlamıştım yüzyüze eğitim 1.-2. 12.-8. sınıflarda olacak

Eğer sıkıntı olmazsa 21 Eylül de tüm sınıflar yüzyüze eğitim alacak @Ozlemesra @hizuran Truman Show Truman Show dogrumudur ?
Kusura bakmayın ama bildiğim öğretmenler sizlersiniz :)
Merhaba yeni görüyorum. Şu an idare tarafından bize böyle bir bilgi verilmedi. 21 Eylül'de ne olacağı henüz net değil. Şu an sadece 8. sınıfların kursları yüz yüze oluyor. O da az mevcutla maske ve mesafeye dikkat edilerek.

Merhaba yeni görüyorum. Şu an idare tarafından bize böyle bir bilgi verilmedi. 21 Eylül'de ne olacağı henüz net değil. Şu an sadece 8. sınıfların kursları yüz yüze oluyor. O da az mevcutla maske ve mesafeye dikkat edilerek.
Teşekkür ederim TV de yapılan açıklamadan somra bende sanmıştım ki ilk ve son sınıflar sadece yüzyüze eğitim görecek. çok teşekkür ederim :) .

Back
X