Yarın 1 hafta olacak günden güne daha iyi olacaksın ama ağrılar hemen bitmiyor,ben de bitmedi henüz. Bu gece ağrıyla uyandım dolandım evin içinde yine. Yürüyünce iyi hissediyorum ben bolca yürümeye çalış sen dr canım. Kaç cc takmış son durumda ve kas altı mı/üstü müNe zaman hareket edicem bilmiyorum
Ödem hemen inmiyor,ben de hala küçülme yok . Özellikle sabahları daha fa ödemli oluyor. Bol su içmeye gayret ediyorumEvet kas altı biraz hafif agrili su an ama agri kesici icmedim bile dayanabiliyorum. Batmalar vs yapıyor 4.günümdeym. Ödemim var baya ve sert açıkçası
evet kas altıÇok geçmiş olsun. Kas altı mı sizin
gecmis olsun canim bi 4 5 gun malesef agri acilarla gunu geciriyosun ben suan 10. Gundeyim hafiften agrilarim var ama ilk gunler gibi degil benim aci esigim cok dusukmus onu anladim aglaya aglaya yatip kaliyodum pisman oluyodum ama suan iyimi yaptirmisim diyorum gunden gune iyiye gidiyo cunku. Odemlerimde hala var 3 ayda ancak gidermis odemlerevet kas altı
Kusma var bende sürekli devam ediyor kusmaktan yoruldum artıkgecmis olsun canim bi 4 5 gun malesef agri acilarla gunu geciriyosun ben suan 10. Gundeyim hafiften agrilarim var ama ilk gunler gibi degil benim aci esigim cok dusukmus onu anladim aglaya aglaya yatip kaliyodum pisman oluyodum ama suan iyimi yaptirmisim diyorum gunden gune iyiye gidiyo cunku. Odemlerimde hala var 3 ayda ancak gidermis odemler
Kusmaktan ağırımı düşünemiyorumKusma var bende sürekli devam ediyor kusmaktan yoruldum artık
ilk gun ameliyattan sonra bende kusmustum midem bulaniyodu ama sonra gecti tabiKusma var bende sürekli devam ediyor kusmaktan yoruldum artık
ankarada oldum ben canim 3 yerle gorustum biri 16 bin istedi biri 12 bin biride 11 bin dedi bende 11 bin olana yaptirdim gorusmelerimde hem daha olumlu karsilik aldim ama suan kurdan dolayi 13 - 14 bin arasi zam gelecek dedi hemen oldum bende ameliyatimiNerde oldunuz amelıyatı. Fıyatınıda yazar mısınız. Bu arada gecmiş olsun sizin adınıza sevındım umarım ben de bir gun burda estetık oldugumu yazarım
Oldun mu amelyat son durumun ne?Kızlar o gün geldi çattı her saat yaklaştıkça heyecan basıyor önersi olan varmı bu arkadaşınıza
Nerde yaptırdın bende düşünüyorum da ankarada yaşıyorum bu aradaankarada oldum ben canim 3 yerle gorustum biri 16 bin istedi biri 12 bin biride 11 bin dedi bende 11 bin olana yaptirdim gorusmelerimde hem daha olumlu karsilik aldim ama suan kurdan dolayi 13 - 14 bin arasi zam gelecek dedi hemen oldum bende ameliyatimi
Dr diren celik e oldum canimNerde yaptırdın bende düşünüyorum da ankarada yaşıyorum bu arada
MemnunmusunDr diren celik e oldum canim
iyiki orda yaptirmisim diyorum cunku cok ilgililer kendisi olsun asistani olsun istegimi belirttim ben buyuk olmasini istemiyorum vucuduma orantili olsun dedim bende 0 doku vardi tam istedigim gibide yapti iyiki digerlerinde karar kilmamisim dedim hatta. Benim skintim doktor degil ameliyat sonrasindaki agrilarim oldu o da benim aci esigimin dusuklugundenMemnunmusun
Kızlar o gün geldi çattı her saat yaklaştıkça heyecan basıyor önersi olan varmı bu arkadaşınıza
Oldum perçembe 9.30 gibi girdim şuan kendim asla wc ye gidemiyorum kendim asla yatıp kalkamıyorum yemek yiyemiyorum anlicağın hareketlerim tamamen kısıtlı ne zaman geçer bilmiyorumOldun mu amelyat son durumun ne?
Canım kaç gün sonra kendi işini kendin görebildin bende hala bir gelişme yoktaiyiki orda yaptirmisim diyorum cunku cok ilgililer kendisi olsun asistani olsun istegimi belirttim ben buyuk olmasini istemiyorum vucuduma orantili olsun dedim bende 0 doku vardi tam istedigim gibide yapti iyiki digerlerinde karar kilmamisim dedim hatta. Benim skintim doktor degil ameliyat sonrasindaki agrilarim oldu o da benim aci esigimin dusuklugundentavsiye ederim ben on muayene zaten ucretsiz aklinizdaki her soruyu yanitliyor kendiside
Bursa da 13.500 e oldum bir estetik merkezinde 0 dokuma rağmen çok güzel oldu ama tek sorun yanımda biri olmadan hiç birşey yapamıyorumNerde oldunuz amelıyatı. Fıyatınıda yazar mısınız. Bu arada gecmiş olsun sizin adınıza sevındım umarım ben de bir gun burda estetık oldugumu yazarım
ilk gunler bende wcye gidemedim bardak tutmaya bile kuvvetim yoktu sanki ben 4. Gunde kendi isimi kendim gordum kisitlida olsa cunku saclarimi toplayamiyodum kollar kalkmiyo, 7. Gunde agrilarim bayag azaldi ama yinede agrisi hissediliyodu kollar yine kalkmiyo ensemde toplayabiliyodum ancak sacimi suan 11. Gundeyim her isimi kendim goruyorum agir kaldirmiyorum dusa girmek daha kolay, hala 45 derecelik aciyla yatiyorum cunku sabahlari odemlerim cok oluyo kalkarken zorlaniyodum ama ilk gunlere gore uyumak daha kolay.Canım kaç gün sonra kendi işini kendin görebildin bende hala bir gelişme yokta