- 1 Mayıs 2020
- 110
- 43
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilerde dahada fiyat artar ama o zamanin sartlarina gorede o fiyat uygun gibi olur belkide bunden bi 3 sene oncede 7 8 bine yaptiranlar vardi her sene artiyo fiyatlar cc konusunda zaten olcu aliyolar 2 silikon arasi karar verilip ameliyat sirasinda ikiside deneniyor hangisi daha uyumluysa doktor onu takiyor.
Suan sekli falan hala buyuk geliyo bana iyiki daha buyugunu takmamis bu kezde buyuk diye kafayi yerdim sutyenlere baktim bugun kac beden uyumlu olir diye, ben dolgulu 80 b takiyordum o bile dolmuyodu simdi bos 80 b tam dolar. Dolguluda 80 C olur diye
dusunuyorum
Canım benim darısı başına imkanın varsa yaptır doğum kontrol hapıyla hormonlarına zarar verme ki üzülerek söylüyorum malesef kalıcı bir çözüm değil bu hazzı yaşamam dileğiyle en kısa zamanda inşallahEvet bu aralar revaçta olduğu için aez talep fiyatta artıyor.ben doğum kontrol hapı kullanıyorum biraz büyüttü ama istediğim bedene gelmezse yaptıracağım.sizde Güle güle kullanın ödemeleriniz vardır bolca su için :)
benim yarın 1 hafta oluyor salı günü işe bile başlayacağımmKızlar hemen durum güncellemesi yapıyorum Perşembe ameliyat oldum ilk günler hiç bişiyi kendim yapamıyodum ama bugun öğlen gibi kendim kalktım wc ye gittim yemek yedim geri yatabildim ve 2. Defa memişlere bakabildim daha önce a bile değilken şuan çok güzel bir cup olmuş ama baya gergin dokunca sanki taş gibi ne zaman biraz olsa yumuşar bilmiyorum mesela bralet giysem şuan aşırı yapay durur dim dik ama yumuşayınca sanırım bakmaya doyamicam
Yumuşama olarak nasıl durumdabenim yarın 1 hafta oluyor salı günü işe bile başlayacağımm
sert hala acikcasii ödemler çoktu doktor kür yap bi de korseyi çıkart ki aşağı insinler dedi. 3-4 gundur detox için bi şeyler yaptm sanki hafiften indiler gibi ama sertlik olarak aynı halaYumuşama olarak nasıl durumda
13. Gundeyim hala sertlerBenimkilere baktım bugun ödemli ya aşırı sert ö yüzden yapay duruyo zamanla inince normal meme gibi dururmu
Bende hirsutizm var yani hormon fazlalığından dolayı tüylenme o yüzden kullanıyorum biraz da göğüslerime etki etti sevindim ama 1 beklentilerimi karşılamadıCanım benim darısı başına imkanın varsa yaptır doğum kontrol hapıyla hormonlarına zarar verme ki üzülerek söylüyorum malesef kalıcı bir çözüm değil bu hazzı yaşamam dileğiyle en kısa zamanda inşallah
Haftaya kontrolüm var hocama sorayım bakayım yazarım sana da taş gibi dimi13. Gundeyim hala sertler
Canım sen kaçıncı gündesin bana dedi ki bir ay korse takıcaksın iki yastıkla yatmaktan heryerim ağrıdı vallahisert hala acikcasii ödemler çoktu doktor kür yap bi de korseyi çıkart ki aşağı insinler dedi. 3-4 gundur detox için bi şeyler yaptm sanki hafiften indiler gibi ama sertlik olarak aynı hala
Canım yatış pozisyonun değişti mi yoksa hala aynı mı13. Gundeyim hala sertler
Aynen canim sertler bayag bana masaj onerdi yanlardan ortaya birlestir diye tas gibiler kibirdamiyolarki bide canim aciyo insallah zamanla yumusar kontrolden sonra sana ne dicek haber ver mutlakaHaftaya kontrolüm var hocama sorayım bakayım yazarım sana da taş gibi dimi
Aynen canim sertler bayag bana masaj onerdi yanlardan ortaya birlestir diye tas gibiler kibirdamiyolarki bide canim aciyo insallah zamanla yumusar kontrolden sonra sana ne dicek haber ver mutlakaHaftaya kontrolüm var hocama sorayım bakayım yazarım sana da taş gibi dimi
Hala 45 derecelik aciyla yatiyorum sabah odemlerim oluyo duz yatinca daha cok agrim oluyo ama hafiften yastiklarla destekle saga sola megilli yatiyorum biraz daha tam sag sol donemesemdeCanım yatış pozisyonun değişti mi yoksa hala aynı mı
Benim doktorum ilk hafta odemden dolayı onermiyor cunku asagi inmeleri lazim korse sıkınca odemden asagi inemiyorlar . Ben 7.gunumdeyim su an korseyi cikartinca asagi biraz da olsa indiler. Yandan asagi dogru avucumun iciyle masaj yapıyorum gunde 2 kere ayrıca hatta su an yan bile donunce canimin acimadigini farkettim yatarak. Gayet iyiyim cok sukurCanım sen kaçıncı gündesin bana dedi ki bir ay korse takıcaksın iki yastıkla yatmaktan heryerim ağrıdı vallahi
kızlar benim neredeyse 1.5 ay olacak hala taş gibi acayip rahatsız ediyor beni bu sertlik bugün doktorla randevum var bu durum normal mi ne zaman yumuşar bende soracağım..Haftaya kontrolüm var hocama sorayım bakayım yazarım sana da taş gibi dimi
Canım sorunca bizede haber ver olur mukızlar benim neredeyse 1.5 ay olacak hala taş gibi acayip rahatsız ediyor beni bu sertlik bugün doktorla randevum var bu durum normal mi ne zaman yumuşar bende soracağım..
evet kızlar şimdi geldim ... doktor gayet normal tamamen yumuşaması 3-4 ayı bulur dedi onun haricinde eğer spor yapıyorsan kol kası çalışması 2 ay daha yapma dedi. başka yasak yok normal hayatına dönebilirsin artık dedi. darısı yeni silikon taktırıp şuan ağrılı sancılı olan diğer arkadaşların başınaa sizde atlatacaksınız merak etmeyin az sabır...Canım sorunca bizede haber ver olur mu
Merhaba bayagi gecmis zaman ama belki okursunuz bende yaptirmak istiyorum siz nerede yaptirdiniz?benim yarın 1 hafta oluyor salı günü işe bile başlayacağımm