• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın meme büyütme ameliyatı oluyorum. Ya sonrası ...???

lostnaz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
7
0
16
Antalya
Merhabalar,

yarın sabah ameliyata giriyorum. Kas altı min. 375cc protez olacak . çok heyecanlıyım, artık şekilsel büyüklük küçüklükten çok genel anestezi ve sonrasını merak ediyorum. Siz nasıl uyandınız ? Uyanınca neler beni bekliyor olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

uyandığımda odama getirmişlerdi beni tek başıma yatıyordum, gözlerimi açtım her şey bulanıktı bir süre kapalı tuttum tekrar açtığımda ise ilk iş göğüslerime bakmak oldu :D ne narkozla bayıldığını ne ayıldığını anlıyorsun her şey 1 saniyelik bir şey sanki..

Merhaba simdiden gecmis olsun:) bn de buyukluk ve sekilden cok ameliyattan ve narkoz almaktan korkuyordum fakat arkadasin da dedigi gibi narkozu aldiktan snra uyuyup uyaniyorsun ne oldugunu anlamiyorsun. Bn narkozdan ameliyatta ciktim soguktan titriyordum okadar soguktu ki agladim :D snra tekrar uyumusum gozumu odada actim. Yaninda mutlaka refakatcin olsun. Bende narkoz sinir yapti birde duygusal ve aglamakli oldum boyle karisik bi duygu :) aksam corba getirdiler 2 yudum ictim snra biraktim 10 dk snra da kustum. Kustuktan snra cok rahatladim. İlk gun tuvalete gtmek istedim kalkamadim basim dondu tansiyonum dustu bikac saat uyudum sonra yavasca kalktim. Aniden yataktan kalkmayin tansiyon dusup bayilma riskiniz var. Ameliyat sonrasi ise en sıkıcı olay sirt ustu yatmak ve sutyenin sıkması :( ilk 3 gun sıkıntı yasarsınız. Bn ameliyat olali 1 hafta oldu ve bomba gibiyim. İse dondum gayet hareketliyim agrim yok denecek kadar yok:) 5.gunumde araba bile kullanmaya basladim. Dedigim gibi ilk bikac gun kotu hatta okadar daraliyorsunuz ki keske taktirmasaydim cikartin sunlari bitdin bu iskence diyorsunuz fakat gun gectikce iyilesiyorsunuz. Hic korkmayin rahat olun yarin. Bu geceden yarisindan itibaren birsey yiyip icmeyin. Simdiden gecmis olsun :)

Merhabalar,

yarın sabah ameliyata giriyorum. Kas altı min. 375cc protez olacak . çok heyecanlıyım, artık şekilsel büyüklük küçüklükten çok genel anestezi ve sonrasını merak ediyorum. Siz nasıl uyandınız ? Uyanınca neler beni bekliyor olacak tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Hayırlı olsun şimdiden:)) üşüyeceksiniz bolca. Ve "eyvah bunlar çok büyük oldu" diyeceksiniz.10 gün sonra da keşke biraz daha büyük olsaydı:)))

Merhabalar,

Koldan destek alamamak zor ilk 3 gün. O yüzden bence de güçlü kuvvetli bir refakatçi şart... Kas altı ise ağrı biraz daha fazla

Parça parça oldu kusura bakmayın da şunu da ekleyeyim; sonuç çok güzel oluyor ya, ilk hafta pişmandım gerginlikten ama şimdi iyi ki de yaptırmışım diyorum- ki daha 23 gün oldu

Parça parça oldu kusura bakmayın da şunu da ekleyeyim; sonuç çok güzel oluyor ya, ilk hafta pişmandım gerginlikten ama şimdi iyi ki de yaptırmışım diyorum- ki daha 23 gün oldu

MeRhaba 23 gun oldu ameliyat olali demissiniz peki doktorun tavsiye ettigi sutyeni mi kullaniyorsunuz hala?

şimdiden cok gecmiş olsun...ameliyattan sonra ilk cıktığında benim agrılarım cok yoktu sadece ilerleyen günlerde en cok rahatsız olduğum gögüsteki gerginlik ve sırt agrısıydı bunun dışında agrım sızım olmadı her bünyede farklı oluyor agrılar inş seninde agrıların az olur..ilk günler destek almadan yataktan kalkamıyosun.en cok 1 hafta bir sıkıntın olur.sonra yavaş yavaş normal hayatına dönersin

Back