Yarın Meme Büyütme Ameliyatı Oluyorum Çok Tedirginim

Mrs Owl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
123
193
25
Hanımlar yarın sabah 9'da ameliyatım var Motiva Ergonomix model protezi orta/yüksek profil 360-400cc aralığında takıcakmış doktorum. Dokum olduğu için ameliyatım kas üstü olacakmış. 1 gün hastanede kalmam gerekiyormuş drenler takılcakmış sizce eve gitmeden önce drenleri çıkarırlar mı? Bide acı hissedecek miyim uyandığımda biraz tedirginim açıkçası. Bide kaç cm genişler sizce göğüs/sırt ölçüsü üst vücudumun iri görünmesinden korkuyorum şuanda ölçülerim 93/72/100 anlayan varsa bilgilendirebilir mi beni lütfen.

Şimdiden geçmiş olsun. İlk uyandığında acıyla karışık göğsünün üstünde ağırlık hissediyorsun.. gece boyu morfin ağrı kesici oluyor serumla birlikte. Daha rahat edersin. Bana dren takmamıştı doktorum o konuda birşey diyemem ama 3. günden itibaren çok rahatlıyorsun.. 400 cc de ısrar etmeni tavsiye ederim..

Sağolun yaptığıma değsin diye ısrar ettim bir memem diğerinden büyük olduğu için küçüğe 400 büyüğe 360 takılcakmış ameliyatıma 3 saat kaldı heyecandan ölücem drenleri aldılar mı sizden hastaneden çıkmadan önce

İnşallah çok güzel geçer ameliyatınız da sonrası süreç de. Direnler kişinin kanamasına göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ben de korkuyorum onlardan ama takılmazsa da evham yaparım heralde içerde kanama varmı ne durumda diye. Akışına bırakın güzel şeyler düşünmeye çalışın sürekli

Ben kombin ameliyat oldum. Rinoplasti de yaptırmıştım. Bana dren takılmadı. Doktorum daha öncesinde dren takmıyorum ben demişti. Dren konusunda hiç bir fikrim yok o yüzden.şimdiden geçmiş olsun..

Kızlar ameliyattan çıktım ama sanki biri diğerinden büyük oldu doktorum küçük olan mememe 40 cc fazla koyacağını söylemişti ama sağ göğsüm soldakinden büyük görünüyor hala nedeni nedir çok takıldı kafama

Merhaba, her memenin iyileşmesi farklı oluyor. Doku zedelenmesine göre de şişlikler farkli olabilir. Muhtemelen şişliktir. Yorum yapmak için çok erken diye düşünüyorum. Kafana takma ve vücudunu iyileşmesi için rahat bırak. Her şey gönlünce olacak inşallah

Doktoruma sordum küçük olana sadece 5 cc fazla yapabilmiş sığmamış protez sağ memem büyük oluğu için öyle olmuş ama belli olmuyor dışardan bakınca. İnşallah herkese nasip olur yaptırmak çok büyük mutluluk. Sorularıma yanıt verip içimi rahatlatan herkese çok teşekkür ediyorum.
Boyutunu merak edenler için foto bırakıyorum buraya.

Eklentiler

• PicsArt_07-14-07.10.02.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 128
Ameliyat sonrası ağrı durumların nasıl. Gözün aydın atlattın artık ne güzel kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Ameliyat sonrası ağrı durumların nasıl. Gözün aydın atlattın artık ne güzel kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Şuan ağrı kesici etkisinde değilim yine de çok iyiyim kas üstü yapmalarından olsa gerek hiç korktuğum gibi zor geçmiyor kollarımı da kullanabiliyorum ama gözüme küçük geliyor korse sıkıyor diye mi böyle acaba?

Kaç cc koyuldu. Korse çok sıkı bildiğim kadarıyla ondandır

Kaç cc takıldı ?Göğsünüzn en büyük hali şimdiki hali öyle düşünün.Bana 375 takıldı .İlk bir hafta nasıl iri geliyordu o halini o kadr sevmistm ki şu an üç ay geçti öyle değil yine güzel tabi fakat bazen dyrm o en iri haliyle kalsalardi .Benimde aynı yöntemle yapılmıştı gögsüm çok küçük olmadığı icin

Merhaba benim de ayin 25 inde olucak ameliyatim anesteziden cok korkuyorum uyuyup uyanirken sorun yasadiniz mi yada agri duruminuz nasil yardimci olursaniz cok sevinirim asiri endiseliyim

Merhaba benim de ayin 25 inde olucak ameliyatim anesteziden cok korkuyorum uyuyup uyanirken sorun yasadiniz mi yada agri duruminuz nasil yardimci olursaniz cok sevinirim asiri endiseliyim
İlk uyanışta üşüyüp titreyebilirsiniz ama ilk gün acı olmuyor 2. Gündeyim zorlanıyorum hareket ederken.

Bana 350 cc takıldı 400 istemiştim sığmamış şimdiden küçük geliyor gözüme daha çok küçüleceğine üzüldüm daha da yazmak isterdim de kollar ağrıyor.

Geçmiş olsun bı iki haftaya hiç ağrı faln kalmaz.Daha iddialı olsa dikkat çeksin isteniyorsa 400 üstü takılmalı bence fakat ben doktorumu 375 e zor ikna ettim .Sonrasında problem olma riski çok daha fazla dedi benim de gözüm korktu açıkçası çok kolay bir ameliyat değil .Ameliyattan geçtim diren çıkarılırken öteki tarafa gidip gelmiştim canından can gitti sanki

Benimki de çok acıdı özellikle sol mememdeki diren çıkarılırken yok böyle bir acı insanları da korkutup strese sokmak istemem acısız geçenler de vardır mutlaka. ben de. 400 olmadığı için çok üzüldüm insan yaptığına değsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…