Yarin kurtaj oluyorum

Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Var canım ben hc korkacak gibi değil bayiltip 15 dakka sürüyor

Allahim sabir versin olur yine arkasina korkma bende 2 olacak kurtaj olalı canim

Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Canım bende kürtaj oldum 10 haftalıktı. Narkoz veriyorlar yarım saat uyutanlardan falan hafif yani. Kürtaj sonrası bi 10 dk snra kendine geliyorsun. Ağrı acı falan olmuyor. Adet sancısı bile on kat daha ağrılı düşün yani o kdr acı yok. Sonrasında dikkat et kendine ayaklarını ve karnını sıcak tut. Sonrasında kanama olabilir normal yani korkma olursa. Bi saat sonra çıkarıyolar hastaneden ilk ayağa kalktığında yavaş kalk mutlaka. bi anda kalkınca sancı olabiliyor. Çok geçmiş olsun canım benim canınıda sıkma olur mu

Aynısını yaşadım üzüm gebeliği denen şey mol gebelik kürtaj kolay bisey uyuyorsun zaten sadece uyanınca az sanci adet gibi kanama sen şimdi bunları düşünme sağlığın iyi olsun yeter değerlerin düşsün artmasın yeterli ve bir yıl kesinlikle hamile kalma sakın patolojiye gidecek mi alınan parça kısmı yada tam haber ver mutlaka Allah şifanı versin canim

Burdaki en kötü kürtaj olayı bana ait galiba narkosuz uyanık halde kürtaj oldum bagıra bagıra

Eski sistemde canlı olarak da yapılabiliyormuş, bende çok araştırmıştım olmadan önce. Fakat artık genel anestezi ile yapılıyor. 10 dak.süren bir işlem, bir sıkıntı olmaması dahilinde.

Bende yakın zamanda kimyasal bir gebelik yaşamıştım, ilk gebeliğimdi. Adetimle birlikte embriyo halindeyken bıraktı bizi. Şuan kontrollerim devam ediyor, 6 ay kadar hamile kalmayacaksınız dediler fakat bence bu süreç çok uzun. İnternetten 2 ay gibi bir süre okudum.

15 gün sonra kontrolüm olucak, rahmin durumuna göre karar verilecek; avantajım yaşımın genç olmasından ötürü rahim kolay toparlanabilirmiş.

Kimyasal gebelik ve sonrası ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Ben oldum canım fiziksel olarak inan bana korkulacak hiçbirşey yok, zaten genel anestezi altında yapılıyor, uyandığınızda iki saat müşahade altında tutuluyorsunuz .. Ama hislerimi tarif edecek kelime bulamam..

Kimyasal gebelik ben gecirdim herhangi bi sıkıntım olmadı daha sonra tekrar hamile kaldım bu kez bebegimi kucağıma aldım merak etme doktorlar hiç onemsemiyolar bile kimyasal gebeligi

acısız ağrısız bir işlem uyuyorsunuz uyandıgınızda hersey bitmiş oluyor. korkmayın sakın.
sonrasında kaldığınız yerden hayatınıza devam ediyorsunuz..

Merhaba arkadaşlar bnmde üzüm gebeliği olduğu patolojıde belli oldu herşey normalde fakat bebek oluşmamıştı bnm kese yolk sac kan degerlerım hepsı normalde fakat bebek oluşmadığı icin boş gebelik tanisı konulup kürtaj oldum patolojıde çıkınca sok oldum sızın kan degerlerınız hemen düştümü bu arada bnm 5gebelğim ve artık çok yoruldum

Dr bana anestezi almadan yapicaz dedi boyle olan varmi cok canin aciyomu ben cok korkuyorumda birde1 hafta sonrasina gun verdiler normalmi bu

Dr bana anestezi almadan yapicaz dedi boyle olan varmi cok canin aciyomu ben cok korkuyorumda birde1 hafta sonrasina gun verdiler normalmi bu
Nasil ya ben sok anestesisiz kurtajmi ve neden kac aylik kac haftalik niye bekliyor hemen yatis verip sabaha kurtaj ederler bisi varsa.

10 surmuyor kurtaj uyutup yapip bitiyor anesteziylen. Ne hastanesiyye ben mantikli bulmadim baska doktora git böle diyen doktor varmi bilmem baska doktora kontril ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…