MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Evet.Sizinde uzum gebeligi teshisimi konuldu mesajinizdan oyle anladim .
Amin Can'ım.Şunu da diyim bir arkadaşım vardı 2 yıl önce Mol gebelik geçirmiş sanırım o da 1 yıla yakın bekledi ve erken başladı takip yapmaya ama 3. Ayda falan yani tam 1 yıl sonra hamile kaldı.Bir oğlu oldu.İçini ferah tut.Zaman çabuk geçiyor.Amin hepimize insallah sizede saglikli ve guzel bir gebelik dilerim.bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah.
Çok zor evet allah yardımcın olsun 3 ay önce yaşdım 9 haftalıktı kürtajda narkoz verildiği için bişey hissetmiyorsun uyandığında da biraz mayhoş oluyosun sakin kalıyosun psikolojik olarak çok zor ama hakkında hayırlısı buymuş diyip bol bol dua edip kendinede çok iyi bakarsan tekrar inandığın zaman anne olacaksın inşallah benim kürtajım 3 ay önce oldu ve 1 aylık hamileyim rabbim sabrınıda veriyor mükafatınıda elhamdulillah çok geçmiş olsunArkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Hakkimda hayirlisi buymus guclu olmaya calisiyorum Allah herkese tatdirsin anneligi Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Saglikli bir gebelik dilerim.Çok zor evet allah yardımcın olsun 3 ay önce yaşdım 9 haftalıktı kürtajda narkoz verildiği için bişey hissetmiyorsun uyandığında da biraz mayhoş oluyosun sakin kalıyosun psikolojik olarak çok zor ama hakkında hayırlısı buymuş diyip bol bol dua edip kendinede çok iyi bakarsan tekrar inandığın zaman anne olacaksın inşallah benim kürtajım 3 ay önce oldu ve 1 aylık hamileyim rabbim sabrınıda veriyor mükafatınıda elhamdulillah çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim.Geçmiş olsun demeye geldim
Amin canım hiç korkma rabbime inan hakkında en hayırlısını verecektir sana rabbim sağlık versin inşallahCok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Hakkimda hayirlisi buymus guclu olmaya calisiyorum Allah herkese tatdirsin anneligi Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Saglikli bir gebelik dilerim.
Mesajiniz icime su serpti umut oldu insallah bende de bir sikinti cikmaz bende yasarim anneligi.Arkadasiniz adina cok mutlu oldum.Amin Can'ım.Şunu da diyim bir arkadaşım vardı 2 yıl önce Mol gebelik geçirmiş sanırım o da 1 yıla yakın bekledi ve erken başladı takip yapmaya ama 3. Ayda falan yani tam 1 yıl sonra hamile kaldı.Bir oğlu oldu.İçini ferah tut.Zaman çabuk geçiyor.
Canım ben daga önce 3 düşük yaptımama hiç parça kalmamıştı içimdeArkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Cok tesekkur ederım Allahım herkese hayırlısını nasip etsınAmin canım hiç korkma rabbime inan hakkında en hayırlısını verecektir sana rabbim sağlık versin inşallah
Amin tesekkırler Allah bir daha yasatmasın saglıkla alın ınsallah bebegınızıCanım ben daga önce 3 düşük yaptımama hiç parça kalmamıştı içimde
Geçmiş olsun çok
Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?