Yarin kurtaj oluyorum

Amin hepimize insallah sizede saglikli ve guzel bir gebelik dilerim.bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah.
Amin Can'ım.Şunu da diyim bir arkadaşım vardı 2 yıl önce Mol gebelik geçirmiş sanırım o da 1 yıla yakın bekledi ve erken başladı takip yapmaya ama 3. Ayda falan yani tam 1 yıl sonra hamile kaldı.Bir oğlu oldu.İçini ferah tut.Zaman çabuk geçiyor.

Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Çok zor evet allah yardımcın olsun 3 ay önce yaşdım 9 haftalıktı kürtajda narkoz verildiği için bişey hissetmiyorsun uyandığında da biraz mayhoş oluyosun sakin kalıyosun psikolojik olarak çok zor ama hakkında hayırlısı buymuş diyip bol bol dua edip kendinede çok iyi bakarsan tekrar inandığın zaman anne olacaksın inşallah benim kürtajım 3 ay önce oldu ve 1 aylık hamileyim rabbim sabrınıda veriyor mükafatınıda elhamdulillah çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Hakkimda hayirlisi buymus guclu olmaya calisiyorum Allah herkese tatdirsin anneligi Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Saglikli bir gebelik dilerim.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Hakkimda hayirlisi buymus guclu olmaya calisiyorum Allah herkese tatdirsin anneligi Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.Saglikli bir gebelik dilerim.
Amin canım hiç korkma rabbime inan hakkında en hayırlısını verecektir sana rabbim sağlık versin inşallah

Mesajiniz icime su serpti umut oldu insallah bende de bir sikinti cikmaz bende yasarim anneligi.Arkadasiniz adina cok mutlu oldum.

Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Canım ben daga önce 3 düşük yaptımama hiç parça kalmamıştı içimde
Geçmiş olsun çok

Canım hiçbirşey olmuyor 2 kez kürtaj oldum ne ağrı ne başka bişey. Sadece sonrasında 1 hafta yoğun kanaman olabilir o kadar

Öncelikle geçmiş olsun...Allah herşeyin hayırlısını versin.Ben de 2 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım.Sizin gibi çok heyecanlıydım ve korkuyordum.İnanın korkacak birşey yok.Boşuna gerilmişim.Sadece 10 dk .lığına uyutuyorlar...İşlemden sonra biraz dinlendirip taburcu ediyorlar.Sonrasında hafif bir adet sancısı gibi bir sancı oluyor.1 yıl boyunca her ay düzenli olarak beta hcg değerinize bakılacak üzüm gebelik olduğu için...Hiiç korkmayın.Hadi geçmiş olsun.

Gecmis olsun canim,ilk hamileligim de bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum,ben de cok korkarak girdim uyandigimda hersey bitmisti,genel anestazi ile hicbisey anlamiyorsun korkacak bisey yok..sadece kurtaj sonrasi biraz agrin ve uzun suren kanaman olabilir,benim 3 hafta kadar surmustu..kendine dikkat et,ayaklarini sicak tut,usutme ben bunlara dikkat etmistim

6 haftalik nasil anlasiliyor ki uzum gebeligi benim bildim erken degil mi 6 hafta yanlis yonlendirmis olmiyim ama kurtaj korkulcak bir sey degil canim kormkma

Geçmiş olsun,Allah hayırlısıyla yeniden nasip etsin, tamamına erdirerek.

9 ay önce kürtaj oldum.
9haftalıktı,kalp atışı yoktu.
Narkozluydu,hiçbişey hissetmedim.
Ayıldıktan sonra şiddetli bir adet sancısı çektim,antibiyotik, ağrı kesici ile o da geçti.
Ben de çok gerildim,doğumdan bu kadar korkmamıştım sanki,nedense ama çok da gerilmemek lazımmış.

Allah bir daha göstermesin diyelim,geçmiş olsun tekrardan.

Ben oldum sizin durumunuz farkli tabiki... simdiden gecmis olsun ama aşamalardan bahsedemeyecegim o gune tekrar donmek istemiyorum tekrar gecmiş olsun...

Bende korkuyordum , 10 gun once rahim kalinligi sebebiyle oldum. Genel anestezi yapiyorlar sen uyanmadan agri kesici de veriyorlar kalktiginda hafif bir regl sancisi oluyor. Korkulacak birsey degil emin olun gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…