Yarin kurtaj oluyorum

Insallah benimkide oyledir bir sikinti cikmaz insallah.

Insallah oyle birsey olmaz sizin gebelik geriden mi geliyordu.

Sigara içiyor musun peki Can'ım.Yanımdaki ablalarda kürtaj oldu ama kimse agrı sızı çekmedi baya eğlendik bile kürtaj sonrası :) Agrı kesici kullandın mı peki

cnm öncelikle gecmis olsun uzum gebelik nasil bisey hic duymadim
Arkadas burada beni bilgilendirmek icin Yazmis onun mesajini size ilettim dilerim kimse yasamaz bu durumu

Insallah oyle birsey olmaz sizin gebelik geriden mi geliyordu.
6+6 iken gelişimi durmuş ve bunu ta 11. haftaya yakın fark ediyor o malum doktor. Ben de saf gibi her hafta gidiyordum bebeğim görünmeye başladı mı diye. Her seferinde hayır haftaya birdaha gel diyip yolladı beni. Birdaha tövbe gitmem o doktora

Cok zor doktor degil doktor musevettesiymis.Benim doktorum ilk gidisimde fark etti Allahtan iyi bir doktor a denk geldim sansima.

Sigara içiyor musun peki Can'ım.Yanımdaki ablalarda kürtaj oldu ama kimse agrı sızı çekmedi baya eğlendik bile kürtaj sonrası :) Agrı kesici kullandın mı peki

Hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım canım 3-4 haftaya yakın içmedim. Genel olarak içiyordum (şu an hâlâ içiyorum maalesef)
Evet ağrı kesici verdi. Ertesi gün geçti zaten ağrım olmadı ondan sonra bidaha.

Niye ilac ile düşük yaptirmiyorsun?
10 haftaya kadar mümkün.
Hem narkoz almiş olmassin ,sadece adet kanamasi gibi bir iki gün oluyor.
Daha az travma yaratir bence

E içme Can'ım bari bıraksaydın bahaneyle.Boş gebelik miydi senin de.10 ay önce oldum ben kürtaj.

Bende zaten hemen başka bir doktora yöneldim, kürtajı da ona yaptırdım. O gündür değiştirmedim doktorumdan çok memnunum. Dünya tatlısı bir bayan
Sizin adiniza sevindim iyi bir hekim hem saglik hem psikoloji icin cok onemli kendimizi canimizi teslim ediyoruz sonucta.

E içme Can'ım bari bıraksaydın bahaneyle.Boş gebelik miydi senin de.10 ay önce oldum ben kürtaj.

Yok canım normal gebelikti 7. haftada gelişimi durdu, tam da kalp atışını duyacakken. Ara ara bıraktım canım da yine elim gidiyor. Günde 4-5 sigarayı geçmiyorum. Tekrar pozitif sonucu gördüğümde bırakırım kesin.

Niye ilac ile düşük yaptirmiyorsun?
10 haftaya kadar mümkün.
Hem narkoz almiş olmassin ,sadece adet kanamasi gibi bir iki gün oluyor.
Daha az travma yaratir bence
Maalesef keske oyle birsey olsa yumurtaliklarimi tamamen temizlemeleri gerekiyor icinde olusan o mol keseciklerini tamamen temizlemeleri gerekiyor bir tane kalsa tekrar nuksediyor ve kansere kadar gidebiliyor aldiklari parcayi patalojiye gonderip tetkik yapacaklar ve ilac tedavisine baslanacak risk almadan hem kurtajla hem ilacla tamamen temizleyip degerleri dusurecekler.

Saglıkla,hayırla gelsinler inşallah.Düşük geçmişi çoğu bayanda oluyor.Normal görüyorum bende artık bu durumu.Allah fazla bekletmesin inşallah.Saglıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin hepimize.

Saglıkla,hayırla gelsinler inşallah.Düşük geçmişi çoğu bayanda oluyor.Normal görüyorum bende artık bu durumu.Allah fazla bekletmesin inşallah.Saglıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin hepimize.
Amin hepimize insallah sizede saglikli ve guzel bir gebelik dilerim.bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah.

Anladim.Gecmiş olsun.
Hayirla gelecek sene bir yavrun olur

Cok gecmis olsun
Basligi görüp bir sinirle girdim konuya
Ama keyfi bir durum yokmuş

Allah sağlıklı sıhhatli yeni bir hamilelik nasip eder yine inşallah uzulme
Insallah bende cok karsiyim kurtaja ama benim basima geldi cok uzgunum.Zaten bebek yok sadece kese olusmus.Insallah tum isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…