- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
- 53
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
canım korkma narkozlu olursa çok bilmezsin narkozsuz tabi biraz agrin olur sonrasindada olur ağrı vesici verecektir dr uzun sürmez korkmaArkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Geçmiş olsun canm.Hiç korkma anestezi ile ne olduğunu anlamıyorsun bile.Arkadaslar 6 haftalik hamileydim ve uzum gebeligi cikti doktor almamiz gerekiyor dedi.COk korkuyorum daha once kurtaj Olan var mi.Basindan Boyle Birsey gecen varmi.Kurtaj sonrasi neler hissettiniz.
Narkoz Derken genel anestezi mi oluyor acaba.Cok tesekkurr ederim cevabiniz icin.canım korkma narkozlu olursa çok bilmezsin narkozsuz tabi biraz agrin olur sonrasindada olur ağrı vesici verecektir dr uzun sürmez korkma
evet canımNarkoz Derken genel anestezi mi oluyor acaba.Cok tesekkurr ederim cevabiniz icin.
Simdi rahatladim aslinda guclu biriyim ama basima ilk kez geldigi icin korku var haliyle.Benim olmuştu.8-9 sene önce.dusuk başlamıştı ve kürtaja alındım.sorunsuz olmustu (genel anesteziyle)
Sonrasında sıkıntı yaşamadım duygusal olarak
Iyiki sormusum internette bir turlu bulamamistim kurtajla ilgili bilgi tesekkur ederim cevabiniz icin.Geçmiş olsun canm.Hiç korkma anestezi ile ne olduğunu anlamıyorsun bile.
Şimdiden geçmiş olsun.Allah hayırlısını nasip etsinSimdi rahatladim aslinda guclu biriyim ama basima ilk kez geldigi icin korku var haliyle.
Amin cok tesekkur ederim Allahim kimseyi sinamasin evladiyla herkese saglikli evlatlar versin..Hiç korkma canım ne öncesinde ne sonrasında birşey anlamıyorsun. Uyuyup uyanıyorsun okadar. Agrısı fln da olmuyor. Rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin
Amin cok tesekkur ederim.Şimdiden geçmiş olsun.Allah hayırlısını nasip etsin
Valla icime su serptiniz Allahim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Benim 10 haftalıkken ama 5 haftalık gözüküyorken aldılar.Hiçbirşey hissetmedim yaptım makyajımı fönümü.Aldılar masaya konuşurken uykuya daldım bir uyandım sonra kalktım birşeyler yedim dinlendim yanımdaki ablayla konuştum.Eşim de dışarda bekliyordu 1 saat durdum.Çıktık hastaneden yürüyüş yaptık 1 saat eve gittik.Yemek yaptım yedik ilaçlarımı içtim.Agrı sızı olmadan geçti gitti.
6 haftalik kürtaj olduğu için de dr çok ara verdirmez bence.İkinci adetinle denersin yine.Allah sağlıklı hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla yerini doldursun inşallah..Iyiki sormusum internette bir turlu bulamamistim kurtajla ilgili bilgi tesekkur ederim cevabiniz icin.
O kadar abartan oldu ki ben de çok korkmuştum.Özellikle bayılmaktan :) Daha önce hiç bayılmadım Nasıl bayılcam diye herkese anlatıyordum aglıyordum :))) Valla çok güzel uyuyakaldım.Eşim de kapıda beklerken oyun oynadı durdu sarıla sarıla gittik sonra:) İlk hamilelikti ama sağlığıma zarar gelmedi diye düşündüm şükrettim.Boş gebelik sonrası saglıklı gebelik şansı artıyor,genetik problemden dolayı olsa daha kötü.Valla icime su serptiniz Allahim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Maalesef 1 yil beklemem gerekiyormus doktor katiyen hamilelik yasak dedi korunmamiz grekiyormus6 haftalik kürtaj olduğu için de dr çok ara verdirmez bence.İkinci adetinle denersin yine.Allah sağlıklı hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla yerini doldursun inşallah..
Evet en guzeli sagligimizin yerinde olmasi insallah yarin bende sizin gibi atlatirim ilaclarimi duzenli kullanmam gerekiyormus gebelik sansi artiyor fakat doktor 1 yil gebelik yok dedi.kesinlikle yasakladi.Hayirlisi olsun insallah.O kadar abartan oldu ki ben de çok korkmuştum.Özellikle bayılmaktan :) Daha önce hiç bayılmadım Nasıl bayılcam diye herkese anlatıyordum aglıyordum :))) Valla çok güzel uyuyakaldım.Eşim de kapıda beklerken oyun oynadı durdu sarıla sarıla gittik sonra:) İlk hamilelikti ama sağlığıma zarar gelmedi diye düşündüm şükrettim.Boş gebelik sonrası saglıklı gebelik şansı artıyor,genetik problemden dolayı olsa daha kötü.
Tez zamanda yine Mutlu haber alırsın merak etme.Hayırlı ve saglıklı gebelik olur inşallah Allah'ın izniyle.Antibiyotikleri ihmal etme.
Neden yasakladı peki bir sebep var mı?Evet en guzeli sagligimizin yerinde olmasi insallah yarin bende sizin gibi atlatirim ilaclarimi duzenli kullanmam gerekiyormus gebelik sansi artiyor fakat doktor 1 yil gebelik yok dedi.kesinlikle yasakladi.Hayirlisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?