selam arkadaslar ıgnemın bugun 5 gunu carsamba ultrasonla bakıldı 2 adet yumurtam varmıs 1 sagda 1 solda ılk muayenede solda 3 dedı sanmıstım degılmıs meger daha cok basındayız dedı dr um yarın nasıl olacak sayı arttımı cok merak edıyorum allahım ne kadar zormus bu ısler cok dusunmemeye calısıyorum ıste ne kadar becerebılırsem yarın guzel haberler verırım ınsallah
zigo hayırlısıyla herşey güzel giderr ve hamiş olursun canım..inşş..
teşekkürederim canım.acaba hiç duydunuzmu veya bu formda gördünüzmü.adet olmadan tüp bebeğe başlanırmı.aslında çok az kanamam oldu ama adet gibi değildi.
canım hayırlı olur inş merak etme adet olmadan tüp bebeğe başlanıyor uzun protokol oluyor benim 2. tüp bebek uzun protokoldü yumurtalıklarında sorun olmadığı zaman uzun yapıyorlar sorun olduğunda kısa protokol uygulanıyor diye biliyorum
canımm cok sevındım tanısmamıza az kaldı yanı benım ıgnelerımın 5 gunu hersey yolunda gıderse aynı zamanda transferımız yapılır belkı ve beraber beklerız bebeklerımızı allahım ınsallah bu kez bızıde sevındırırmerhaba canım.inşallah güzel haberlerini bekliyorum.düşünmemek en güzeli ama bilnçaltı bişey.ben düşünmüyorum desek bile olmuyo işte.güzel sonuçlanır inşallah.bizimde bugün kontrolümüz vardı.ben polikistikmişim.bugün 4.iğnemizi yaptık.doktor herşey yolunda 11 tane yumurtan var diyo ama adet olmadan başladık diye biraz tedirginim.bu hafta sonuna tahminen yollarım dedi.
inşallah hayırlı haberler verirsin canım..hakkında hayırlısı olsun..öpüyorum..a.s.
canımm cok sevındım tanısmamıza az kaldı yanı benım ıgnelerımın 5 gunu hersey yolunda gıderse aynı zamanda transferımız yapılır belkı ve beraber beklerız bebeklerımızı allahım ınsallah bu kez bızıde sevındırır