• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın iş görüşmem var çok acil yardım

jumjumjum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
13
0
86
İzmir
Hanımlar bu genç bayana bir yardım edin lütfen yarın sabah bir iş görüşmem var hemde çok güzel bir firmada genel müdür sekreterliği için. CV mi yolladım randevu verdiler yarın için ama istedikleri kadar deneyimim yok sonuçta daha 23 yaşındayım bunuda belirttim tamam gelin siz görüşelim dediler. Gerçi diğer bütün şartlar tam ingilizce desen çok iyi birde prezentabl koşulunda tedirginim aslında çirkinim diyemem ama son sene çok kilo aldım 42-44 beden oldum çekincem bundan kıyafet olarakda siyah kumaş pantolon siyah çok hafif topuklu bir bot üstünede kırık beyaz bir bluzum var bluz dediğim gömlek gibi sadece yakası gömlek yakası değil. Çok abartılı küçük kadın gibi de olmak istemedim bunları uydurdum. Çok önemli bu görüşme daha önce iş deneyimim var ama 9 ay kadar toplamda yani 3 yıl nere 9 ay nere ama sorduğum halde kadın gelin görüşelim dedi umutlanıp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum :(

Back