Bakın şimdi sizin anneniz oldukça büyük bir hediye etmiş.kayınvalideniz bunun altında boğuluyor olabilir.bunun için de durmadan siz bi ihtiyacınızı belirttiğinizde bunu ben yaparım diyor olabilir.Bence anne babalar çocukları olunca bu çocuğu babaanne-anneanne tarafından kabul edilip hediyelere boğulmasını bekliyor.Beklenti işte burada başlıyor.sizin anneniz yaptıysa karşı tarafında yapmasını bekliyorsunuz.Kadın size ben yaparım demiş olabilir.Ama bir insanın sözüne kaç kere kanabilirsiniz ki.Şimdi benim yanımda gelinim bu mont pahalı ben ona kışın daha ucuz alırım dese ben bundan k"anne bunu sen al"anlarım açıkcası.eşinizin de annesini arayıp ne zaman alacağın falan demesi de doğru değil.almazsa almasın.Tamah etmiş gibi görünürsünüz.Kibarca biz aldık,sen zahmet etme denilebilir.alacak olan adam zaten bir şey demeden alır gelir hediyesini,bayramlığını
senin oğlunda babasından,sende eşinden yana şanslısın desene allah hepimizin sonunu hayır etsin kalp kırmayla hiçbi yere varılmaz yaşlandıkça hasta olup düşünme vakti gelince bunların hepsi birrr birr aklına gelicek emin ol vicdanı hiç rahat bırakmıcaktır babannem bizlere hakkımızı bırakıpta gitmiş bizlere bilezik yapmış ama agzımızı açıp soramyrzki babannem bize yaptım alın dedi ölmeden önce nerde diye babamda müsade etmez zaten :26: yengemden ölmeden hemen önce helallik istemiş ama annemden istemedi inşallah o daa eder :26: ne olursa olsun hala çok üüzülüyorum ben geçen sene vefat etti babam geçen bayram ağlıyodu insan üzülüyo işte yinede
canım annemin ev konusu daha ortada yokken başladı bu alıcam diyipte almama işi. ama her sefernde annemle kendini kıyasladığı için sinirlenip söyledim ev olayını orda evet nispet oldu biraz ama çok sinir etmişti artık. eşimede arattırmadım zaten annesini yazdığım gibi onun bizi araması doğru olur dedim. ayrıca beklemiyorum bakıyorum alınma zamanı gelmiş gidip alıyorum nasılsa almıycak diye busefer bana tenezzül etmemiş gitmiş almış diye laf ediyor. ya kusura bakma ama okudunmu egrçekten yazdıklarımı. tabiki bana hak vermek zorunda değilsin ama yadığım şeyleri sanki hiç yazmamışım gibi yorumların.
evet yazdıklarını okudum,yazdıklarımda kötü bir şey de yok ayrıca bekletiye girmişsiniz dememim sebebi bu olanları durmadan kafaya takmışsınız.ihtiyaçlarınızı bir insanın yanında hele de birkaç sefer söz verip de almayan bir insanın yanında söylersiniz,o da lafın kendisine geldiğini,kendisinden istendiğini düşünüyor dedim.kocanızı siz arattınız da demedim.Ama eşiniz annesine iki defa eksikleri ne zaman alacağı konusunda aramış.
güzel güzel geçinseler ne var işte kaç kere açtım kalbmi samimiyetimle ama hep böle son anda bişi yapıyo. allah akıl fikir versin ne diyim. eşimede dert yanmak istemiyorum evet beni anlıyo ama bunalıyo iş stresi falan bide bu mevzu zor tabi anne eş arasında kalmak. kendim halletmeye çalışıncada daha büyük sorun oluyo.
çok haklısınben sırf bu yüzden 2 aileden de uzak bi yerde yaşamak istiyorum o da benimle hemfikir yoksa çook arada kalırız gibime geliyo ne benim ailem ona ne onun ailesi bana karışsın benn yüzünede söylüyorum ist içinde yaşıcaz işide orda inşallah allah nasip ederse tabii :) bu tür olayları gördükçe iyice ders alıyorum valla hem uzakta olunca nadir geliriz herkeste özlemiş olur binde bir geldiğimizde de değere bineriz gibime geliyo :26: seninde hakkında hayırlısı olsun sıkma güzel canını düzelir inşallahh zamanla eşin iyiymş mutlu olmaya bakın derim :)
seninde hakkında hayırlısı canım çok sağol yarın zaman bulursam nolduğunu yazarım :)) hala bi ümit belki gıcıklık yapmamıştır. bi sorun bişi çıkmıştır size haber veremedim şundan dolayı aramadım falan der diye umut ediyorum. :))))))
illaki çocuğuma niye bişi almıyo değil derdim .
fazla beklentimi:26: gerçi yanlış anlaşılmam inşallah dedim ama. tekrar söliyim bişey beklemiyorum ben ama hep karşı taraf benim alacağım şeyi hayır ben alıcam diyipte almıyor sorun burda. ben iyi anlatamadım sanırım.
bugün birşey sölemesende yarın birgün bir hediyeye laf ettiğinde diyebilirsin anne sen bunu da yapmıyon hep alıcam deyip duruyon ama hiç daha alle tutulur birşey aldığını görmedim deyin... daha başka birşey söylemenize gerek kalmaz hem başkasına mahane vermeyide bırakır
bende içimden geçirdim ayni amannnnn boşver almazsa almasın sanırım alıcam alıcam diyip kenara çekilmesi sinirlendiriyor sizi . o zman birşy alacaqım dediqinde babası alacak falan diyin ondan birşy beklemeyin en iyisi tırnağın varsa başını kası yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?