Bakın şimdi sizin anneniz oldukça büyük bir hediye etmiş.kayınvalideniz bunun altında boğuluyor olabilir.bunun için de durmadan siz bi ihtiyacınızı belirttiğinizde bunu ben yaparım diyor olabilir.Bence anne babalar çocukları olunca bu çocuğu babaanne-anneanne tarafından kabul edilip hediyelere boğulmasını bekliyor.Beklenti işte burada başlıyor.sizin anneniz yaptıysa karşı tarafında yapmasını bekliyorsunuz.Kadın size ben yaparım demiş olabilir.Ama bir insanın sözüne kaç kere kanabilirsiniz ki.Şimdi benim yanımda gelinim bu mont pahalı ben ona kışın daha ucuz alırım dese ben bundan k"anne bunu sen al"anlarım açıkcası.eşinizin de annesini arayıp ne zaman alacağın falan demesi de doğru değil.almazsa almasın.Tamah etmiş gibi görünürsünüz.Kibarca biz aldık,sen zahmet etme denilebilir.alacak olan adam zaten bir şey demeden alır gelir hediyesini,bayramlığını
canım annemin ev konusu daha ortada yokken başladı bu alıcam diyipte almama işi. ama her sefernde annemle kendini kıyasladığı için sinirlenip söyledim ev olayını orda evet nispet oldu biraz ama çok sinir etmişti artık. eşimede arattırmadım zaten annesini yazdığım gibi onun bizi araması doğru olur dedim. ayrıca beklemiyorum bakıyorum alınma zamanı gelmiş gidip alıyorum nasılsa almıycak diye busefer bana tenezzül etmemiş gitmiş almış diye laf ediyor. ya kusura bakma ama okudunmu egrçekten yazdıklarımı. tabiki bana hak vermek zorunda değilsin ama yadığım şeyleri sanki hiç yazmamışım gibi yorumların.