- Konu Sahibi WaterLilly
-
Kızlar yarın hastaneye yatıyorum, belki bir süre yazamam dualarınızı eksik etmeyin.:Saruboceq: izinli kaçabilmeyi umuyorum aslında, benim sezeryan çarşamba günü olacak. bir gün önceden hastanede kalırsam stres olurum gibi geliyor. Hem sıkılırım ben, sapasağlam hastanede yatarsam. Ama asıl önemli olan ertesi gün kızımcığımla benim sağ salim o ameliyathaneden çıkmamız. Bazen soğukkanlı olsam da, bazen çeşmeleri salıveriyorum. Heyecan desen cabası.:1shok: Nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Normal yapacaklar tez elden sancıları tutsun bırtlatıversinler bebişleri, sezeryancılar ağrı sızı duymadan, problem yaşamadan hem kendileri hem bebişleri kurtulurlar inşallah. Bu arada kızımın ismi Rüya olacak inşallah, daha önce karar verememiştik.
yaa benide bi gün önceden yatırıo waterlillyciimm:çok üzgünüm: bende istemiyorum aslında.ama doktorcumda karsı gelmek istemiyorum.o ben ne dersem hep onu yaptı sağolsun.artık yüzüm kalmadı yatmıycam demeye.ama streste olucam dediğin gibiii:çok üzgünüm: offfff :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?