Kız İsteme yarın geliyorlar istemeye :) :)

hacderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
15
0
86
İstanbul
sonunda yarın geliyorlar istemeye ama bir sorun var annemle aynı evde olduğumuz halde 1 senedir konuşmuyoruz. nedeni başımdan geçen bir sözlülük yüzünden ama suç bende dedğildi. şimdiki sözleneceğim kişi askere gidecek ama biz yarın söz isteme bir arada olsun en azından adı konması açısından birer yüzük takmak istiyoruz ama annem olmaz askerden sonra olsun ne olur olmaz diyip babamı sıkıştırıyor ne yapmalıyım babam ve annemin arası bozulmasın diye ertelemelimiyim :( :( :25:

Askerden sonrası daha mantıklı gibi..askerden sonra kararı değişen cok kişi tanıyorum..en azından öyle bir şey olursa daha az üzülürsün tabiki karar sana kalmıs hayatım yinee mutluluklar:34::34:

acele etmeyin adı konsun diye . askere gidiyor bir yere kaçamaz :27:

askerlik sürecinde sizde annenizle aranızı düzeltirsiniz hemde askerden sonra olması daha mantıklı zaten:68:

benimde bugün sözüm var yüzükler takilacak :D hatta birazdan kuaföre gideceigm :D hadi hayirlisi senin adina cok sevindim ;)

Şimdiki duygularını çok iyi anlıyorum
Ama inan askerden sonra geldiğinde yüzük taksanız çok daha iyi olur.
Hani derler yaa '' Askerlik çok başka bi şey '' evet aynen de öyle,
Bizzat gözlerimle gördüm bu değişimi.

hatunlar maalesef yüzük takıldı aslında ben istemeden oldu. askerden sonra olsun istemiştim ama sözlüm hayır dedi istemeye geldikleri gin getirmişler yüzükleri ve istendi yüzük takıldı annemle aram zaten yoktu 1 senedir artık ölene kadar olmayacak sözlüm sayesinde öyle bir söz oldu ki :( sevinemedim bile hala daha içimde bir huzursuzluk var off off:( :( :5::5::5:

ama annen neden bu kadar kızıyor, ben onu anlayamadım... olan olmuş artık üzülme.. kaç ay askerlik? askerlik gerçekten büyük ve sancılı bir değişim dönemi. sabır ve bol şans diliyorum canım

Back