• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın evlilik yıldönümüm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
Kızlar yarın evlilik yıldönümüm 2. yılımız olacak, ama ben hiçbirşey almadım, hiçbir hazırlık yapmadım, son dakikaya kaldım böyle. ne yapıcam ben şimdi ne alıcam. bir türlü karar veremedim, ne yapsam ne alsam diye kaldım şimdi böyle ortada. kendimi çok kötü hissediyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yardım edermisiniz bana?

illada bise almana gerek yokki,ogune hazirlik yemeklerinle ve kendine gosterdigin ozenlede esine supriz yapabilirsin,yeterki ask olsun,yerimseniben

nice yillar dilerim,sevgi ve saygi ile:Saruboceq:

teşekkür ederim ama ben çalışıyorum, yani yemek yapmaya evi hazırlamaya vaktim olmuyor dün kalpli kartpostallar almıştım, onların herbirine yazılar yazarak evin her yerine astım. sabah ben ondan önce çıkıyorum. görünce ne yaptı bilmiyorum :) öğlen arasındada gidip birşeyler bakayım diyorum :)

:) çalıştığım için pek bir şeye vaktim olmadı. sabah ben ondan önce kalktığım için yatak odasını kalpli kartpostallarla doldurdum tabii içinde notlarda vardı :jeyyar:
akşamda beni yemeğe götürdü güzel bir yere :) iş yerimede orkideler gönderdi. ben birşey yapamadım yani eşim yaptı daha çok :)

Back