- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Ben onları yaptım ek bir şeyler zaten eşim işten geç geliyor diye yetiştirilir diye düşünüyorum ama böyle güzel bir supriz olsun istiyorum onu etkileyecekE niye son güne kaldınız ki?
Pasta alın yemek hazırlayın bu saatten sonra.
Evet de ben aldım bir şeyler zaten hediyesi hazır evde romantik bir şey yapmak istiyorum onu bilmiyorum zaten o yüzden ne yapacam diye düşünüyorumEsin nelerden hoşlanır bilemeyizki.ya da neye ihtiyacı var.ama genelde erkekler yemeden hoşlanır.ona en sevdiği yemekleri yap.onun dışında ne alırsın bilemiyorum
Görsel romantik ne olabilir kiCanım bence ona görsel şeylerden hoşlanıyorsanız karşılıklı , ve hiç yapmadıysan görsel birşeyler yapabilirsin
Ben eşimin doğduğu güne saydırdığım için,bu konu çoook uzak geldi bana:)))
Buda çok tatlı olabilir aslında ama daha farklı şeyler istiyorumBi kere eltim yapmisti.guzel bir kutunun icine kalpli kagitlar koymustu ve her bir kagida yasadiklari en guzel anlari yazmisti.kalici ve el emegi
Ben eşimin doğduğu güne saydırdığım için,bu konu çoook uzak geldi bana:)))
:) şunun türünde biri eve küçük kalpli mumlar diz demişti meselaGy seksi bi gecelik bekle hediye söylemişler yaptm yemek demişler hazır eee romantik komediye baglicgnz malum ne gibi bi öneri bekliosun ki
Onlarda çok klasik :):) şunun türünde biri eve küçük kalpli mumlar diz demişti mesela
Evet işte klasik olmayan fakat bu türde fikir bekliyorum inşallah güzel bir fikir alırım birindenOnlarda çok klasik :)
Bak b7 güzel bilgisayarla da arama iyi bu hoş olabilirBilgisayarla araniz nasil? Esinizle birlikte olan fotograflarinizdan, en özel anlarinizdan, en mutlu gunlerinizden olusan bir video hazirlayabilirsiniz. Arkasinda da naif bir muzikle birlikte. Siyah beyaz turk filmi tadinda bir seyler olabilir. Televizyonunuza baglarsiniz. Guzel bir sofra hazirlayin ve siz yemeginizi yerken birden acilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?