Yarın eşimin doğum günü biri bana yardım etsin

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Kizlar yarın eşimin doğum günü ve ben hala ona ne alacağımı nasıl bir supriz yapacağımı bilmiyorum acil fikrinize ihtiyacım var bana fikir verin hediyesi pastası hazır ama romantik farklı şeyler yapmak istiyorum biri bana yardım etsin

Son düzenleme:
Esin nelerden hoşlanır bilemeyizki.ya da neye ihtiyacı var.ama genelde erkekler yemeden hoşlanır.ona en sevdiği yemekleri yap.onun dışında ne alırsın bilemiyorum

Bi kere eltim yapmisti.guzel bir kutunun icine kalpli kagitlar koymustu ve her bir kagida yasadiklari en guzel anlari yazmisti.kalici ve el emegi

Canım bence ona görsel şeylerden hoşlanıyorsanız karşılıklı , ve hiç yapmadıysan görsel birşeyler yapabilirsin

Esin nelerden hoşlanır bilemeyizki.ya da neye ihtiyacı var.ama genelde erkekler yemeden hoşlanır.ona en sevdiği yemekleri yap.onun dışında ne alırsın bilemiyorum
Evet de ben aldım bir şeyler zaten hediyesi hazır evde romantik bir şey yapmak istiyorum onu bilmiyorum zaten o yüzden ne yapacam diye düşünüyorum

Gy seksi bi gecelik bekle hediye söylemişler yaptm yemek demişler hazır eee romantik komediye baglicgnz malum ne gibi bi öneri bekliosun ki

Bilgisayarla araniz nasil? Esinizle birlikte olan fotograflarinizdan, en özel anlarinizdan, en mutlu gunlerinizden olusan bir video hazirlayabilirsiniz. Arkasinda da naif bir muzikle birlikte. Siyah beyaz turk filmi tadinda bir seyler olabilir. Televizyonunuza baglarsiniz. Guzel bir sofra hazirlayin ve siz yemeginizi yerken birden acilsin :)

Valla zaten pasta yemek olayını hazırladıysanız, bence erkeklerin en mutlu olacağı hediye yatak mevzuları. Çok mutlu etmek istiyorsanız her zaman yapmadığınız şekilde davrandığınız bir gece yaşatın derim,çok detaya giremedim :))

Bak b7 güzel bilgisayarla da arama iyi bu hoş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…