Doğuma Hazırlık Yarin doguma gidiyorum dua edermisiniz bana

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kucuk savascilar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
111
74
48
30
Bebeklerimi erken alamak zorunda kaldı doktorum daha yeni 31 haftalık olduk bugün ama yarın almak zorundayız çünkü bebegimden birine ters kan akımı başlamış buda çok tehlikeli nolur yavrularıma dua edin onlara bisey olmasın kendimi çok çaresiz hissediyorum

Bebeklerimi erken alamak zorunda kaldı doktorum daha yeni 31 haftalık olduk bugün ama yarın almak zorundayız çünkü bebegimden birine ters kan akımı başlamış buda çok tehlikeli nolur yavrularıma dua edin onlara bisey olmasın kendimi çok çaresiz hissediyorum
Inş.sag salim kucağına alırsın birşey olmaz üzme kendini onlar hissediyor

Rabbim sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah arkadaşım. Hayırlı haberlere gelirsin insallah mübarek ramazan gunu.

Konuyu yeni gördüm. İnşallah herşey yolundadır . Rabbim saglikla sıhhatle meleklerinizi size bağışlasın. İnşallah durumları iyidir. Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın 🙏🏻

Back
X