Yarın doğum günüm :(

ah be güzelim zaman o kadar kısa ki kendini üzmeye değer mi hiç ?seni önemseyen insalar elbette vardır onlarla mutlu bence..
vee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM..HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASINI DİLİYORUM ..MUTLU YILLARRkaydirigubbakcemile5a.s.

Hepinize çook teşekkür ederim..a.s. ve sevgilim kutlamazsa uzun bi süre konuşmicam sengözlerimebaksanab Hepinizi çok seviyoruum :1hug:

dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana tum sanslari getirsin canim
115286674312.jpg

niye bilmem ama ben sevgilinden gelecek bi sürprizin kokusunu alıyorum:sinifsinif:
mutluluk ve huzurla canım nice yıllaraalkisalkisalkis

canım benim sende benimkızım gibi 11kasım doğumlusun he..hayatta hiç kimse için kendini üzmeye değmez.hele böyle özel bi günde..iyi ki doğdun yeni yaşın sağlık mutluluk getirsin sana

Canım çevrende kutlayan yoksa bile kocaman KK Ailesi var. Nice mutlu yıllar . Yeni yaşın istediğin herşeyi getirsin.

IMG_2977.jpg

teşekkürleer =) KK dışında bi kişi daha varbeni mutlu eden oda daha 1 ay önce tanıştığım aynı kökenli birisi bana özel şarkı söylemiş gitarıyla buna çok sevindim..ben artık karar verdim.böyle insanlarla olmayı düşünüyorum yani değerimi bilmeyeni hayatımdan siliyorum bugün kaç aydır silmeye çalıştığım insanları sildim hayatta sadece bana değer verenlerle olucam ne kadar az kişi olsada yinede öyle kişilerle olucam bide değişiklik arıyordum yeni bir yıla girdiğimi farketmek istiyordum işte farkettim hayatımda çok değer verdiklerimin bana değer vermekdiklerini gördüm ve onları silmeye karar verdiim kaydirigubbakcemile4

Back