Yarın doğum günüm :(

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
yarın doğum günüm.ama hiç mutlu değilim.sebebi sevgilim.çünkü doğum günümü kutlamayacağını düşünüyorum.çok üzgünüm.niye böyle birisi !! hiç önemsemiyor doğum günümü..gerçekten sevse,önemsese hatta gece 00.00 da kutlar ben öyle yapardım ama etrafımda hiç benim gibi özel günleri önemseyen yok...
bende sizle paylaşayım dedim.
bütün 11kasım doğumluların doğum günü kutlu olsun..a.s.

Mutlu Yıllar Canım..
Akrep kızı böyle olmamalı,güçlü ol biraz..
Bırak kutlamasın,öküssün de şakaya vur boz onu :)

Mutlu Yıllar Canım..
Akrep kızı böyle olmamalı,güçlü ol biraz..
Bırak kutlamasın,öküssün de şakaya vur boz onu :)

:D bende öyle yapmayı düşünüyorum valla kutlamazsa uzun bi süre konuşmicamm ben çekemem bunun gibi hiç özel günleri hatırlamayan birini belkide kutlar =/ ama ne bilim değersizmişim gibi

:D bende öyle yapmayı düşünüyorum valla kutlamazsa uzun bi süre konuşmicamm ben çekemem bunun gibi hiç özel günleri hatırlamayan birini belkide kutlar =/ ama ne bilim değersizmişim gibi

Saçma,kutlamazsa sadece değerini bilememiş olur ki..
bu da onun aptallığı :mymeka:

yarın doğum günüm.ama hiç mutlu değilim.sebebi sevgilim.çünkü doğum günümü kutlamayacağını düşünüyorum.çok üzgünüm.niye böyle birisi !! hiç önemsemiyor doğum günümü..gerçekten sevse,önemsese hatta gece 00.00 da kutlar ben öyle yapardım ama etrafımda hiç benim gibi özel günleri önemseyen yok...
bende sizle paylaşayım dedim.
bütün 11kasım doğumluların doğum günü kutlu olsun..a.s.

doğum günün kutlu olsun nice senelere....
bak etrafında yok ama burda herkes seni önemsiyor.hiç kimse için üzme kendini.yeni yaşında doğru insanı bulman dileğiyle.a.s.
ben 20 kasım,eşim 9 kasım .ona sürpriz yaptım.hiç hatırlamamış gibi davrandım.akşam oldu eve geldi yemek yedik aradan nerdeyse 2 saat geçti.mutfağa kendi yaptığım pastayı koydum mumları yaktım çocuklarıda yanıma aldım kapıyıda kapattım.daha sonra onu yanıma çağırdım veee sürprizzzzz.hediyelerimizi verdik.birini mutlu etmek güzel bir duygu.

Teşekkür ederim :) DESPO eşin şanslıymış çok mutlu olmuştur sürprizle karşılaşınca..ben özellikle hiç ummadığım anda böyle sürprizlerle karşılaşınca mutluluktan uçarım..ama kaç aydır her şey aynı yeni yaşıma girdiğim gün koskoca 1 yılın geride kaldığını,herşeyin değiştiğini anlamak istiyorum yani hayatımda yenilikler istiyorum =/ çok şey istiyorum ama istemektende kendimi alamıyorum ve bunları gerçekleştiremiyorum yani boş hayaller kuruyorum ve anı değerlendiremediğimi düşünüyorum hayat boş boş geçiyor =/ yarın yine bir hevesle bakıcam e-posta kutuma kimler kutlamış acaba diye umarım üzülmem =/

Doğum günün kutlu olsun
Saluti&
yg70.gif
auguri4.gif

doğum günün kutlu olsun canım rabbim yüzünden gülümsemeni asla eksik etmesin nice yıllara yerimseniben yerimseniben

Dogum gunun kutlu olsun canim daha nice yillara insallah opuyorumnanaktan a.s.

bende uzulurum sevgilim dogum gunumu hatirlamasa :gitme: ama belki cok yogundu ve hatirlayamadi ama yinede bence unuttuysa uzuldugunu goster ozel gunleri onemsedigini bilsin

Nice Yıllara....a.s.
Erkekler biz bayanlar gibi özel günlere o kadar önem vermiyolar yada ince düşünmüyorlar :mymeka:
takma bu kadar...yeni yaşının ilk gününün tadını çıkar bencee gamyoncuiremsu

mutlu nice senelere canim...
sevilin dogum gununu hatirlamiyorsa zaten bence onemseme onu.konusma valla,hatta iliskiyi bi gozden gecir derim ben.sevgiliyken boyleyse,valla eger evlenirseniz evlendikden sonra daha beter olur.

Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana daha çok mutluluk, daha çok başarı getirsin ;) sevdikelrinle beraber yaşlanman dileğiyle... GÜLÜMSE ;)

Back