Yarın da regl olmassam test yaptırmalı ıyım

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Merhaba arkadaslar normalde regl 28 30 arasi oluyorum ve yarın 34 ncü gün .bu ay çok sıkı bir şekilde yumurta takibi yaptım ve değerlendirdim .ama yumurtlamam geç olduğu için adet tarihi de ileri ye gider mi.test yaptırma lımıyım siz olsanız yaptırır mısınız evde test kalmadı yaptım hepsini adet tarihinden önce.bir de sağlık ocağından test yapılır mı.bir yerde yapmıyorlar acil den hastanelerde yapıyorlar yazmışlar

Yumurtlama gününü biliyorsan üstüne 14 gün say olman gereken günü bulursun. Bu hiç değişmez adet gününden 14 gün önce yumurtlama günüdür. Ona göre hesapla gecikirse bir kaç gün sağlık ocağında da özel hastanede de verebilirsin

Henüz 14 gün olmadı 21 yada 22.gün yumurtlama oluştu.onla birlikte o zaman35 gün o zaman.hiç bir belirtim yok zaten hamilelik için

Henüz 14 gün olmadı 21 yada 22.gün yumurtlama oluştu.onla birlikte o zaman35 gün o zaman.hiç bir belirtim yok zaten hamilelik için
Ona göre hesapla gecikmen olursa önce evde idrar testi yap oyle git Kan ver canım. Belirti de arama herkeste olucak diye bsy yok hayırlısı hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…