Yarın büyük gün vermen

cok cok geçmiş olsun.. aynı heyecanı yaşıyorum resmen daha ameliyat olmadan..

Bende yeni aml oldugum siralar asla birdaha diyordum ama simdi gögüs diklestirmeye karar verdim sonbahara dogru olacagim insallah. Sende seve seve olursun ikinci ameliyatini insallah

Evet benim temmuzda dikleştirme var şuan hiç bilmiyorum cesaret gitti. Kalkıp yürüyemiyorum korkudan
Canim keske ikisini birden yaptirsaydin tam germe de olmadin sen ..
Neyse hayirlisi olsun meme lipodan daha az agrili oldu benim icin diyebilirim canim yurumene engel olmayacak hic

Sonuçlar güzel,istenilen biçimde olunca yaşanan ağrılar sıkıntılar unutuluyor merak etme Her ameliyatın sıkıntıları,ağrıları farklı oluyor tabi. Önemli olan sonuç Temmuz'da meme ameliyatı,havaların sıcaklığından dolayı sıkıntın fazla olur.. Hayırlı olsun şimdiden düşünme Boşver,karnına odaklan

Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim acaba? Ben de en kısa zamanda istiyorum. Doktor arayışı içindeyim. Guvenebilecegim iyi bi doktor bulduğum gibi sabahına bile yaptirabilirim :)

Ayperim geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsinAli beyden bende salı gününe randevu aldım meme operasyonu için.ayrıca karın bölgesi içinde görüş alıcam gerçi kilolu değilim ama doğum sonrası hafif karın kaldı.Fiyatları nasıl acaba Ali beyin göğüs için aşağı yukarı bir fiyat verdide senin işlem için nekadar dedi paylaşırsan sevinirim.sevgiler

Canım fenim kombin olduğu için fiyatlar değişebiliyor iç bacak + simit + basen lipo + mini karın germe oldum.

Doktorumla görüş çok memnun kalacağına eminim.

Anladın canım bakalım çarşambaya randevum var,süt kesilmeye göre ben Mayıs sonu gibi şstiyorum ana doktor ne diycek artık kısmet yaz gelmeden bitsin istiyorum:)

Bişey diyeceğim bunca acıya katlanmaktansa spor ve diyet yapsanız daha iyi değil mi?Göğüse bişey diyemem ama karın ve bacak için eziyete gerek var mı hem bi süre sonra eski haline dönmez mi bir kaç yıla kadar.

Bende sarkik deri vardi onuda hic bir diyet yada spor geciremez, ayrica ic kaslarda onariliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…