- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
-
- Konu Sahibi Ayperim270
cok cok geçmiş olsun.. aynı heyecanı yaşıyorum resmen daha ameliyat olmadan..Merhaba arkadaşlar,
Ameliyatım çok şükür iyi geçti. 2 kere serzeryan olan biri için ağrıları sezeryana göre çok daha hafif geldi bana. Biraz yürüyebildim. Korktum açıkcası bişey olur diye. Tek sıkıntım ilk yemek yediğimden itibaren çok narkoz çıkardımsizde de oldumu böyle Şeyler
Eve geçeyim fotolarımı paylaşacağım.
Allah doktorumdan Razı olsun. Sonucu bilmiyorum ama inanılmaz ilgilendi benimle
Canim keske ikisini birden yaptirsaydin tam germe de olmadin sen ..Evet benim temmuzda dikleştirme var şuan hiç bilmiyorum cesaret gitti. Kalkıp yürüyemiyorum korkudan
Yuru yuru hiç korkma.Evet benim temmuzda dikleştirme var şuan hiç bilmiyorum cesaret gitti. Kalkıp yürüyemiyorum korkudan
Sonuçlar güzel,istenilen biçimde olunca yaşanan ağrılar sıkıntılar unutuluyor merak etmeSüper oldu verdiğin bilgi için çok Sağol. Maydonoz ve Ananas suyunu deneyeceğim.
Arzum sana helal olsun ben temmuzda ki meme ameliyatıma nasıl cesaret edeceğim diye bir korku kapladı içimi. Ağrı sızı dayanılmayacak bişey yaşamasam da kolay değil Bıçak altına yattığını bilmek bu arada çok teşekkür ederim iyileşme sürecini de inşallah güzel atlatırım
Canım çook teşekkürler çok şükür iyi geçti
Ayperim geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsinAli beyden bende salı gününe randevu aldım meme operasyonu için.ayrıca karın bölgesi içinde görüş alıcam gerçi kilolu değilim ama doğum sonrası hafif karın kaldı.Fiyatları nasıl acaba Ali beyin göğüs için aşağı yukarı bir fiyat verdide senin işlem için nekadar dedi paylaşırsan sevinirim.sevgiler
Bende sarkik deri vardi onuda hic bir diyet yada spor geciremez, ayrica ic kaslarda onariliyor.Bişey diyeceğim bunca acıya katlanmaktansa spor ve diyet yapsanız daha iyi değil mi?Göğüse bişey diyemem ama karın ve bacak için eziyete gerek var mı hem bi süre sonra eski haline dönmez mi bir kaç yıla kadar.
Bende yeni oldum dikleştirme yarın 2. haftam gayet rahat bi şekilde geçirdim bu güne kadar ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı şükürEvet benim temmuzda dikleştirme var şuan hiç bilmiyorum cesaret gitti. Kalkıp yürüyemiyorum korkudan