- 12 Mart 2015
- 90
- 88
- 40
-
- Konu Sahibi Ayperim270
Canım, ben germe yaptirmadim ama beni biliyorsun, lipo olduğumun ertesi günü uçağa bindim. Toplam 9 saat otobüs/uçak/araba yolculuğu yaptım. Çok zor olmadı sadece çok yavaş ve kısıtlı hareket edebiliyordum. Ve için rahat olsun. Ben germe olmadim ama yanimda arkadaşimda ayni yolculuğu yapti. Kendisi 6 gün önce tam germe ve meme dikleştirme olmuştu. Hareketleri benden farkli değildi. Birbirimizi destekleyerek yolculuğumuzu ikimizde atlattik. Sende rahatlikla yaparsin. Arada bi durup beş dakika hareket edersin. Bence sakincasi olmaz, bir haftada baya toparlamiş olursun.Canım çok destek oldun senin hakkını asla ödeyemem ölçüleri unutmuştum hemen alıyorum. Fırsat buldukça yazacağım. Ameliyattan 7 gün sonra Yunanistan'a arabayla Çıkma ihtimalimiz var. Doktora yarın soracağım sormadım ama Saçma bir fikir mi? Yol 4 saat Sürüyor. Toparlanabilir miyim acaba? Çok mu hayal kuruyorum
Evet, ilk amelyatimda meme büyütmede vardiya, 5 gün kullandirmişlardi. Ikincide sadece lipo amelyatimda verilmedi. Germe olan arkadaşima 7 gün kullandirdilar. Sanirim sende bir hafta kullanirsin.Peki ameliyattan sonra antibiyotik KULLANILIYOR mu? Alkol alınmaz dimi
Hadi bakalım. Benim önceki ölçülerime yakın.Nasılsa ameliyat olucam diye bir yedim bir yedim tartışmaya korkuyorum
Ölçülerim
Basen 99 cm
Göbek bölgesi 87 cm
Üst bacak 58 cm
Diz üstü 45 cm
Simdiden gecmis olsun canim insalalh hersey istedigin sekilde olur ve hafif agriyla atlatirsin ki daha yeni mini karin germe ve meme olan bir arkadas var burda bikini unuttum onunda kucuk cocugu var ve kendisini iyi hissettigini soylemistiMerhaba arkadaşlar, bugün kan tahlillerim yapıldı ve tüm hazırlıklar tamamlandı. Yarın saat 7:00 de hastanede olacağım. En geç 9:00 gibi ameliyata girmiş olurum sanırım. Mini karın germe+lazer liposuction olacak. Iyi hissettiğim an sizlere yazacağım. Bu süre içersinde çok fazla foruma yazma imkanı bulamadım 18 aylık bir cimcimem var bazen ben de nasıl cesaret ettiğime şaşırıp kalıyorum.
Bana vermeniz gereken tavsiye, öğüt yapmam gereken yapmamam gereken aklınıza gelen bişey olursa lütfen yazın.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Sevgiler
Ayy cok sevindim iyi olmana canim masallah narkozdan migden bulanmis olabilir tabiki hele ben ilk yurudgumde basim dondu migdem bulandi ama cikarman iyidir rahatlarsin boyleceMerhaba arkadaşlar,
Ameliyatım çok şükür iyi geçti. 2 kere serzeryan olan biri için ağrıları sezeryana göre çok daha hafif geldi bana. Biraz yürüyebildim. Korktum açıkcası bişey olur diye. Tek sıkıntım ilk yemek yediğimden itibaren çok narkoz çıkardımsizde de oldumu böyle Şeyler
Eve geçeyim fotolarımı paylaşacağım.
Allah doktorumdan Razı olsun. Sonucu bilmiyorum ama inanılmaz ilgilendi benimle
Evet canim bol su ic odemlerin gitmesine yardimci olacak eve gecince de zaten odem attirici ilaclarini alirsin ve ananas maydanoz suyu da iyi geliyor odemlerin cabuk gitmesineCanım ya soru soracağım bol su içmem gerekiyor dimi?
Neye iyi geliyordu?
Çok çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar,
Ameliyatım çok şükür iyi geçti. 2 kere serzeryan olan biri için ağrıları sezeryana göre çok daha hafif geldi bana. Biraz yürüyebildim. Korktum açıkcası bişey olur diye. Tek sıkıntım ilk yemek yediğimden itibaren çok narkoz çıkardımsizde de oldumu böyle Şeyler
Eve geçeyim fotolarımı paylaşacağım.
Allah doktorumdan Razı olsun. Sonucu bilmiyorum ama inanılmaz ilgilendi benimle