yarın büyük gün b-hcg sonucumu alacağım

deryahakan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
506
6
44
işte o gün geldi arkadaşlar uyku yok bana bu gece bakalım ilk tüp bebek serüvenimde beni nasıl bir sonuç karşılıyor inşaallah negatif düşüncelerimlede sonucu etkilemem 3 aşılama sonrasında yine aynı hüsranı yaşamak çok korkutuyor benii dualarınıza ihtiyacım varsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sen sonucun ne olduğunu düşünürken belkide bebişin burdayım anne diye sesleniyordur sana kimbilir.
canım hakkında hayırlısı olsun ve umarım gönlünün muradı gerçekleşir ve yarın hayırlı haberlerle gelirsin.
sağlıklı güzel günlerin olsun.Rabbim senide bizleride sevindirsin inşallah

canım inşallah güzel haberler alırsın...:nazar:inşallah bebişin sana tutunmuştur...:nazar:hakkında hayırlısı olsun.... a.s.

işte o gün geldi arkadaşlar uyku yok bana bu gece bakalım ilk tüp bebek serüvenimde beni nasıl bir sonuç karşılıyor inşaallah negatif düşüncelerimlede sonucu etkilemem 3 aşılama sonrasında yine aynı hüsranı yaşamak çok korkutuyor benii dualarınıza ihtiyacım varsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım benim olumsuz düşünme insallah tutmustur. Allahım dualarımızı kabul etsin insallah iyi sonuclar alırsın. Bende az sonra evden cıkacağım transfere gidicem Allah yardımcımız olsun.

Canım Arkadaşım,
Allah emeklerini zayi etmesin, inşallah sabırla beklediğin o haberi yarın alacaksın. Muhakkak haberdar et de ortalık eski KK üyelerinin performanslarıyla şöyle bir şenlensin ve Allah hepimizin dilklerini kabul etsin.
Sevgi ile

canım noldu hayırlı haberlerle gel inşaallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunsun inşaallahhhh :asigim:

deryahakancim umarim ilk ve son tup bebek seruvenin olur bu...Allah o guzel haberi almayi ve bizlerlepaylasmayi nasip etsin!!!

ne oldu daha sonuçlanmadımı canım. çatlayacaz valla meraktan. hadi müjdeli haberler yaz bize

inşallah hayırlı haberlerle dönersin.hamiş olmanı yürekten diliyorum.

sen sonucun ne olduğunu düşünürken belkide bebişin burdayım anne diye sesleniyordur sana kimbilir.
canım hakkında hayırlısı olsun ve umarım gönlünün muradı gerçekleşir ve yarın hayırlı haberlerle gelirsin.
sağlıklı güzel günlerin olsun.Rabbim senide bizleride sevindirsin inşallah

canım inşallah güzel haberler alırsın...:nazar:inşallah bebişin sana tutunmuştur...:nazar:hakkında hayırlısı olsun.... a.s.

İnşallah tutmuştur, senin için dua edicem.

uzun zamandır yoktun canım inşallah bu sefer güzel haberlerini alırız

Canım benim olumsuz düşünme insallah tutmustur. Allahım dualarımızı kabul etsin insallah iyi sonuclar alırsın. Bende az sonra evden cıkacağım transfere gidicem Allah yardımcımız olsun.

inşallah canım hamıs haberlerını alırız

canım inşallah mutlu haberlerle dönersin.bolşans

canım noldu hayırlı haberlerle gel inşaallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunsun inşaallahhhh :asigim:

deryahakancim umarim ilk ve son tup bebek seruvenin olur bu...Allah o guzel haberi almayi ve bizlerlepaylasmayi nasip etsin!!!

inşallah hamişindir inşallah

canlarım çok teşekkür ederim bir saat önce aldım haberi sevinsem mi üzülsemmi bilemedim dr um gayet iyi pozitif dedi ama değer bana göre iraz düşük geldi transfer sonrası 12. gün b-hcg değeri 58.86 çıktı sizce sonuç nasıll

Canım Arkadaşım,
Allah emeklerini zayi etmesin, inşallah sabırla beklediğin o haberi yarın alacaksın. Muhakkak haberdar et de ortalık eski KK üyelerinin performanslarıyla şöyle bir şenlensin ve Allah hepimizin dilklerini kabul etsin.
Sevgi ile

canım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inş olumlu olur bakalımdeğer bana bi raz düşük geldi ama dr um gebelik olduğunu söyledi sevinmekle sevinmemek arasında bişiler yaşıyorum ama ne olduğunu bende anlamış değilim şaşkınlık var anlayacağın inş eski kk lılar olarak senin gibi sevinçli haberlerle geliriz senin iyi gidiyordur inş kesin belli mi ikiz olduğu rabbim bebişlerini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inş

sabahtan beri bekliyorduk sonucu hadi bakalım hayırlı olsun, dr. pozitif dediğine göre bence sen de pozitif düşün. ne zaman tekrarlanacak test?
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah, sıkı sıkıya tutunur bebişin sana.

canlarım çok teşekkür ederim bir saat önce aldım haberi sevinsem mi üzülsemmi bilemedim dr um gayet iyi pozitif dedi ama değer bana göre iraz düşük geldi transfer sonrası 12. gün b-hcg değeri 58.86 çıktı sizce sonuç nasıll

canım bence doktor pozitif dediyse öyledir...hem bence benim bilidğim kadarlıya değerince çok düşük değil... hem zaten daha 12. günmüşte... inşallah bir dahaki testinde kat kat yükselir...bebişin sana sımsıkı tutunur... tebrik ediyorum canım...allah önce bebişini sana sımsıkı tutunmasını,sonrada hayırlısıyla ve sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ve tabiki bugünleri bizlerede göstersin inşallah...

canım çok sevindim inşallah bebişlerin sıkıca tutunur annelerine sende pozitif ol ve kendine dikket et bidahaki test günün ne zaman inşallah değerlerin hayırlısı ile yükselir bizede haber vermeyi unutma sakın

hayırlı olsun.çok düşük bi değer değil.ilerleyen zamanlarda artış gösterir....döllenmen geçte olmuş olabilir

X