- 27 Ağustos 2014
- 30
- 4
- 13
- Konu Sahibi firinda-portakal
-
yeni bir gelişme olunca kısa bi özet geçip burdan konu acayım dedim canım bilmiyorum yanlış mı olduNeden diğer konudan devam etmiyorsun ?
İlk o konussun izin ver degisimlerini gozlemle sonra konus bence boylece konustugunda diger kelimelerin agzindan dokulmesine engel olursun[/QUOTE][QUOTE="firinda-portakal, post: 36787803, member: 621konuKızlar , 25 gündür görüşmediğim erkek arkadaşım yarın buluşmak istiyor.
Kavgalıydık kavga sebebimiz de 1-kendi erkek arkAdaşlarının bana saygısız davranışları
2-bu davranışlar karşısında soguk kanlı duruşu benikorumayışı
3-bana kavga ederken sarf ettigi saygısız kelimeler
4- bu süre boyunca her gece başka bi yerde gezmesitozması aslında bu kavga degil aramız ne zaman kötü olsa ipi kopmuş köpek gibi gezip tozuyor sanki ben onun hayatında bir engelim gece 3-4 eve girişi biz konuşmadığınızda
Ki ben her akşam her akşam bunu asla kaldıramam
Biz sonuçta bi ilişki dönümindeyiz bu dönemde birbirimizi tanıyoruz bu dönemlerde böyle şeyler olunca bende diyorum ki bugun arkadaşına beni ezdiren yarın ailesine de ezdirir bugun kavga ettik diye sokak sokak gezen Mekan mekan gezen yarın evlensek kavga etsek eve gelmeyecek nerdeyse.
Neyse bugun bana durduk yere mesaj attı bir sebepten benim alışveriş yapmam gerekiyor bana alışveriş yaparken bende seninle gelebilir miyim yardımcı olabilirim belki dedi
Bende amacını öğrenmek için hemde konuşmak için olabilir dedim
Sizce nasıl konuşmalıyım aklım çok karıştı
Ya bitmeli bu ilişki yada aklını başına toplamalı değişmeli
Tabi bende de eksikler vardır hoşuna gitmeyen şeyler bende onun için eksiklerimi giderebilirim
Sizce nasıl konuşmalıyım birazda çabuksinirlenen biriyim ama tutucam kendimi artık napayım
Çok haklısınız söylediğiniz her sözü bende her gün aklımdan geçiriyorum böyle bakınca hemen yelkenleri suya indirmiş gibi duruyor olabilirim ama tabiki hiç birşey yokmuş olmamış gibi alışveriş yapıp gün bitince evlere dağılacak degiliz yani en azından benim düşüncem bu buluşma istegini reddetmeyişim de bu yüzden söyleyeceklerini duymak istiyorum bana hiç bişey yok gibi adam gibi özür dilemeden yaptıklarını telafi edip yenilemeyecegi konusunda tatmin olmadan sevgili hayatımıza devam etmek istemiyorum tabii.25 gundur uzun uzun sebeplerini yazdiginiz, bugun arkadaslarina ezdiren yarin baskalarina da ezdirir diye durumu harika ozetlediginiz sevgilinizle...
Yazdiginiz onca garabete ragmen ve cocuk herhangi bir ozur dilemeden aklina esip kiz kiza takilalim der gibi alisverise cikma teklif etti diye gorusurseniz...
'Bana yaptiklarinin hicbir onemi yok, her sey kabulum, beni kir dagit, bir ay gecince yine elinin altinda olurum' demis olacaksiniz.
Farkinda misiniz?
Çok doğru çok güzel açıklamissiniz.Bence de görüşme teklifini hemen kabul etmesen senin için daha iyi olurdu buna emin ol.Zamanında yaptığım yanlışlar dolasıyla bu durumu çok iyi biliyorum.Tam olarak arkadaşın ifade ettiği gibi olur ona seni tekrar üzmesi için25 gundur uzun uzun sebeplerini yazdiginiz, bugun arkadaslarina ezdiren yarin baskalarina da ezdirir diye durumu harika ozetlediginiz sevgilinizle...
Yazdiginiz onca garabete ragmen ve cocuk herhangi bir ozur dilemeden aklina esip kiz kiza takilalim der gibi alisverise cikma teklif etti diye gorusurseniz...
'Bana yaptiklarinin hicbir onemi yok, her sey kabulum, beni kir dagit, bir ay gecince yine elinin altinda olurum' demis olacaksiniz.
Farkinda misiniz?
Çok haklısınız söylediğiniz her sözü bende her gün aklımdan geçiriyorum böyle bakınca hemen yelkenleri suya indirmiş gibi duruyor olabilirim ama tabiki hiç birşey yokmuş olmamış gibi alışveriş yapıp gün bitince evlere dağılacak degiliz yani en azından benim düşüncem bu buluşma istegini reddetmeyişim de bu yüzden söyleyeceklerini duymak istiyorum bana hiç bişey yok gibi adam gibi özür dilemeden yaptıklarını telafi edip yenilemeyecegi konusunda tatmin olmadan sevgili hayatımıza devam etmek istemiyorum tabii.
Yarın buluşma istegi bunları uygulayacağı için mi diye merak ediyorum açıkcası bir sana verdim o yüzden ha kaldı ki bunları yapmadı hiç özür filan dilemeden öyle alışveriş yapalım diye planlıyorsa da günün sonunda yolun açık olsun derim diye düşündüm ben
Ama her iki durumda da nasıl konuşmalıyım sizden akıl almak istedim sonuçta buradaki bir çok üye benden büyük ve deneyim sahibi degerli üyeler bende fikrinizi almak istedim açıkcası
sizin durusunuza hayran kaldim gerçekten cok doğru ve mantikli dusunuyorsunuz katılıyorum her sozunuze. Bide keşke bnde sizin gibi güçlü bir bayan olsam.Soylediklerime hak vermissiniz ama geregini yapmak icin onun gorusme teklifini kabul etmemeniz gerekiyordu.
Saydiginiz sebepler size sadakati, sevgi ve saygisindaki buyuk eksiklikleri ortaya koyuyor.
Ama yetinmemis o kadar seyin ve zamanin ustune gayet rahat yukarida yazdigim gibi size alisverise cikalim demis.
Siz bir adim beklediginiz icin memnun olmussunuz, sadece alisveris yapip donecek degilim diyorsunuz.
İste bunu ona soyleyecektiniz hatta bunu kabul etmeyecektiniz.
Hatasini anlayip pisman olan insan bozusmanin ardindan 25 gun sonra alisverise cikalim der mi?
Siz nisanli, evli, vs degilsiniz ki 'uzatmayayim alisveris donusu hallederiz' diye ortam olusmasini bekleyesiniz.
Neden bir ay boyunca gezip tozup sonra da ozur bile dilemeden, bir sey olmamis gibi davranmasina izin veresiniz?
Neden acik acik 'ne oluyoruz, kendini affettirmeden ne alisverisi' demeyip muhakkak ozrunu de diler diye umutlanasiniz?
Yukarida yazdigim gibi kabulunuz cok acik bir 'ben de aramani bekliyordum, bir ay sonra da olsa aradin, bana hata yapsan da ben seni bekliyor olacagim' ifadesidir.
Onu kaybetmekten korktugunuzun size donmesini cok istediginizin ilanidir.
Gozlem ve tecrubeleriniz arttikca bu toleransin hic de iyi bir fikir olmadigini goreceksiniz.
Evet kızlar o gün buluştum.ne yaptın ????Bulustun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?