Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

Bu hanım banlanmaya değmiyor en iyisi sakin olmak kendine değer vermemiş ki adam ona değer versin. Önce kendine değer verse keşke
Ya değeri meğeri boşver, şikayet edilsin birşey yapılsın ya vallahi billahi.
Ruh sağlığı iyi değil, çocuklara nasıl bakıyor belli değil. Koca da koca, koca da koca aayy içim şişti. Koca güzel birşey olsaydı adı gonca olurdu.

Ya zaten aynı mevzu 3 kere yaşanmış boşansa nolur boşanmasa nolur ya elindeki tüm herşeyi al boşan ya da boşanma süründür kendinde resmiyette evli olarak ye iç gez toz koca parasıyla hiç acıma

Artık onurlu olun tum haklarınızı alın bosanın. Nikahı vermemek olayı bana cok kucuk dusurucu geliyor kusura bakmayın bu adamdan bir bk olmaz

Herkes kadına gurursuz onursuz yok bilmem ne demiş yaaa karşısında anlaşılan köpek gibi bi kadın var boşanmalarını 4 gözle bekleyen madem adamda variyetli süründürsün valla o kadında anca metresi olarak kalsın rezil rezil

Bu konu sahibine benzer biri vardı ben küçükken aynı apartmandaydık. Boşandılar adam başka kadınla evlendi kadın o kadınfan boşandırtıp tekrar evlendi. Sonra tekrar boşandılar adam yırt dışına gitti kadın çocuğu bahane edip o da yurt dışıma adamanın yanına gitti tekrar evlendi. Sonra uzun süre haber alamadık 11-12 yıl sonra duyduk ki 3 daha boşanıp evlenmişler. Her seferinde adam başkasıyla evlenmiş ya da nişanlanmış ama kadın tekrar adamla evlenmiş . Var böyle ruh hastaları yani ben adama acıyorum çocuklara acıyorum . Bu ve bunun gibi kadınlara acil şifalar diliyorum

İlk değil ki bu durum, daha önce defalarca aldatıldı konu sahibi, 2 kere boşandı bu adamdan. Yüzsüz olan biri varsa kendisi.

Yaaa bu adama bşy olsa hiç bir hak talep edemez o metres rezili kadın..bu kadın nikahını vermediği için ama verirse tüm malları o rezil o..ile paylaşmak zorunda olur çocukları için yapıyor aslında bunu bir nevİ bence de boşanmasın yesin içsin gezsin tozsun keyfine baksın

O kadın adamdan çocuk yaparsa adam köpek gibi mirası paylaşacak.
Konu sahibi nikahını vermese de değişen bir şey olmayacak. Bir çocuğa bakar.

(Kınamıyorum Rabbim kimseye vermesin bu durumu diyorum )
Yuvamı yıkan kadın ? Senin yuvan yok ki.. Senin kocan yok ki.. Senin bir hayatın yok.. Ne kadar onursuz olunabileceğini sizden görüyoruz ne yazık ki.. Kocanz zaten o malı başka kadınlara yediriyor ister boşanın ister boşanmayın senin kocanın parasını başka kadınlar yiyor bacım anlıyor musun ? do you understand me ?

O kadın adamdan çocuk yaparsa adam köpek gibi mirası paylaşacak.
Konu sahibi nikahını vermese de değişen bir şey olmayacak. Bir çocuğa bakar.
Bu kadın mıydı hatırlamıyorum ama bir hamile bir kadın vardı zaten konularında , aldırdilar çocuğu sanırım sonrasında.
2 çocuğunu bu yaşananlara şahit tutan anne çocuklarının geleceğini falan da düşünmüyor ayrıca. Hala diğer kadının istediği olmasın derdinde.

Kızlarınıza çok üzüldüm. Eminim ki mahvolmuş psikolojileri var niçin peki, anneleri böyle yaşamayı ve kızlarına yaşatmayı reva gördüğü için.

Ben başka kadınlardan çocuğu oldu diye hatırlıyorum.

Şikayet edebiliyor muyuz?
Bir bilginiz var mı?

Konu sahibinin kocası arada birkaç yıl başkasıyla evli kalıp çocuk aldırmıştı.
Hatta bir konusunda "hamile bıraktığı kadınLAR" falan yazmış, çoğul eki ile. Kimbilir kaç kadınla çocuk boyutuna geçti. O kadınların birinden çocuğu varsa, öldükten sonra zart diye konu sahibinin miras da miras dediği mala mülke konacak zaten, geçmiş olsun.

Ha diyelim o kadınlardan çocuğu yok. Bu kadın hırs yapıp çocuk yaparsa zaten mirasa ortak olacak. Değişen bir şey olmayacak. Yani konu sahibinin uğruna boşanmayacağını söylediği miras zaten bölünecek.

Yani tamam adam harem kurmak istiyor o yüzden gitmek istemiyor olabilir ama gitmesinin zamanı çoktan gelmiş. Eminim onsuz daha iyi olacaksınızdır..

1 kere affedersin pişman dersin inanırsın. 3 kere de aynı hatayı yapmak ne biliyim nasıl saçma bir şey bu. Hiç mi gururunuz yok. Nikahı vermesem diyorsunuz. Benim nikahımdaki adam gidip başkasıyla yatıp kalkacak onunla yaşayacak. Ama benimle nikahlı Amaç ne yani. Nikah kıymadan da istediklerini yapıyorlar. Çocuklarınız da mı akıl vermiyor size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…