- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 26
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Abi ben eşinize de suç bulmuyorum yemin ederim.aldatılan bendim.ama onsuz yapamadığım için gidip yalvarıp birleşende ben oldum
Kınamaya kimsenin hakkı yok.
Aklıma gelen bir kaç öneri oldu. Güzel ses kaydı vs yapıp kadına da ayrı dava açsaydınız. Eski eşi ile bir olsaydınız.
Evleri kendi üzerinize yaptırmadan ayrılırsanız sizin fazla saf olduğunuzu düşünürüm. Eşiniz zaten dürüst değil ve size dönmesini beklemeyin. Siz sürekli cepte olduğunuz için adam bayağı rahat davranıyor. Umarım akıllıca davranır ve tek kuruş bırakmadan ayrılmazsınız. Siz boşandığınız an her şeyi kadın alacak bunu bilin. Adam tekrar çocuk yapar ve ev kurar. Keşke daha önce bunları halledebilseydiniz.
Şu forumda aklımın almadığı iki kadın var, biri sizsiniz.
İnşallah adam sizden boşanıp diğer kadınla evlenir, yoksa sizin kendinizi kurtaracağınız yok. Size değil de o çocuklara üzülüyorum sadece. Diğer üyede de sizde de sadece ve sadece o çocuklara üzülüyorum.
O da sarı manolyamdı sanırım.Şu forumda aklımın almadığı iki kadın var, biri sizsiniz.
İnşallah adam sizden boşanıp diğer kadınla evlenir, yoksa sizin kendinizi kurtaracağınız yok. Size değil de o çocuklara üzülüyorum sadece. Diğer üyede de sizde de sadece ve sadece o çocuklara üzülüyorum.
evet .bataklıktayım...
evet .bataklıktayım...
Kendinize hayatınıza mutluluğu yaşamanız gereken yıllarınıza haksızlık ettiğinizi farkedin lütfen. Eşiniz her hatasına karşılık yanında olduğunuz için başkalarının kendisi üzerinde hak iddia edemesin diye sizinle evli kalmak istiyor.. Sizin sevdiği için değil.. Kendinizi kullandırmayın lütfen.. Mutlu olmaya hakkınız yok mu sizin ? İlk boşanmanızda aynı adamla evlenmeseydiniz belkide bize gerçekten değer.veren sizi seven biriyle tanışıp çok mutul olacaktınız.. Kendinize yapmayın bunu.. Bırakın ni halleri varsa görsünler.. Siz kadın amacına ulaşmasın.diye boşanmamayı düşünüyorsunuz ama kocanızın ekmeğine yağ bal sürüyorsunuz.. Rabbin kimseyi.düşürmesin bu duruma.. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin ama çocuklarınızı ve kendinizi düşünün..aslında gitmek istiyor mu ? Yine boşanmayı isteyen ben oldum.. Israrla boşanmam dedi aylarca.. aylarca boşanalım dedim. Kadın hayatında.. SAdece ona resmi nikah kıymak istemiyordu..
Haklısınız.. Gitmek isteyenin hakkıdır gitmek.. Çirkefleşmeye gerek yok aslında.. Haklısınız. Ama nasıl toparlanacağım bilmiyorum...Herkes beni eleştiriyor ama herkesin bünyesi duyguları gücü çk farklı.. Kimse kimsenin yerinde olamazki.. Benim yaşadıklarımı hislermi sadece ben biliyorum..
Bütün mal varlıklarını üstüne al o da kalsın beş parasız aklı başına gelsin snde hayatın keyfini çıkar gez dolaş..çocuklara gelince aldatma düzelmez bacım naparsan yap en iyisi ömrünü tüketme keyfine bak çocuklarına bak
Bir kadın onursuz gurursuz olmamalı.o zaman yardım edin.... akıl verin... yarın uygun şartlarda çocuklarımın iyiliği için hakkınıda alarak boşanayım...
şu an yazacağınız bir kelime bile çok önemli... ne olur....
sabah gideyim mahkemeye... şartlarım iyi mi? Zaten başka şansım yok.. Avukat olan arkadaşımız var mı ? Bence tapuyu çocuklara verirse birinden kira gelirim olur birinde otururum.Büyük kızımında üniversie masrafını karşılayacak..
Ne yapayım... Diğer mallarda o kadının olacak.. Şu an eşimin üzerine annesi vefat etti. Annesinden kalan bir sürü mal varlığı var. Evler bağlar.. Benim gözüm yok ama çocuklarımı düşünüyorum.. O kadının lüks hayatı için onu lüks yaşatmak için ona mı sunaymım... ne yapayım... Yoksa hergün onursuzca öleyimmi......
Yok artıko zaman yardım edin.... akıl verin... yarın uygun şartlarda çocuklarımın iyiliği için hakkınıda alarak boşanayım...
şu an yazacağınız bir kelime bile çok önemli... ne olur....
sabah gideyim mahkemeye... şartlarım iyi mi? Zaten başka şansım yok.. Avukat olan arkadaşımız var mı ? Bence tapuyu çocuklara verirse birinden kira gelirim olur birinde otururum.Büyük kızımında üniversie masrafını karşılayacak..
Ne yapayım... Diğer mallarda o kadının olacak.. Şu an eşimin üzerine annesi vefat etti. Annesinden kalan bir sürü mal varlığı var. Evler bağlar.. Benim gözüm yok ama çocuklarımı düşünüyorum.. O kadının lüks hayatı için onu lüks yaşatmak için ona mı sunaymım... ne yapayım... Yoksa hergün onursuzca öleyimmi......
Ay burada avukat bir arkadaş vardı birisi etıketlesin de bu kadının kalan yılları boşa gitmesin