Ya ben parası olduğuna da inanmıyorum yani. Konu sahibi bir değişik, saplantılı. Takıntılı. Eski üyelerden bir üye anlattı, gerçekten garip ruh hali içerisindeymiş. Yok o benim kocam, yok beni çok seviyor falan diyormuş sürekli. Net hasta yani. Zira bu sebeple önceki konusunda konu sahibini bakanlığa şikayet etmek isteyenlerde olmuş, hak verdim. Aşırı gelgitli ve söylemleri garip bir kadın. Adam ne yani? Dünyanın en yakışıklı erkeği olsun, karakteri beş para etmedikten sonra bu ısrar ne? 5 kadından 2si aldatılıyor yani, bak sende yaşamışsın. Ama böyle tiplere girdin mi? Hayır. Seni aldatan kocana tekmeyi basmışsın acını ağlatarak çıkartıp bitirmişmiş..konu sahibinin de yapması gereken buydu, 3 kere evlenmek değil. Ve adım gibi eminim boşanmayacak boşansa bile bu adamla yeniden evlenecek. Diğer 3ünde de öyle demiş, okudum hepsini. Çünkü ta kın tı lı. Adama karşı saplantılı. Adam evlenmiş sönsün diye beklemiş, boşanmış ertesi gün gel yuvana dön diye yalvarmış. Böyle birşey olabilir mi ya? Adamda kadında zerre normal değiller ama o çocuklara çok yazık, büyük üniversite kazanıp gitse küçük kalacak. Keşke anneanne babanne biri sahiplensem de çocukların psikolojisi daha da bozulmasa. Bir de çok iyi anneyim falan diye iddia etmiş değil ya. Bu annelik değil, çocukta derin yaralar açmak iyi annelik değil.