AMİN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA CANIM BEN DE BEBİŞ İSTİYORUMRabbim Berat kandilimizi mübarek etsin. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah..
sağlık, Sıhhat, afiyet, mağfiret, hidayet, mutluluk versin. .
Hayırlı evlatlar versin inşallah..
Aminnnnnn. .
Hayırlı kandilller selam ve dua ile ♡
AMİN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA CANIM BEN DE BEBİŞ İSTİYORUM
AMİN CANIM BOL DUA EDECEĞİZRabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. .
inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim ♡
amin canım benim iyi değerlendirmeliyiz kandiliherkese hayirli kandiller tum dualarimiz kabul olur insallah ve gunahlarimiz af olur..
AMİN CANIM BOL DUA EDECEĞİZ
ALLAH NASİP EDERSE BEN YARIN DAHA ÇOK İBADET YAPABİLİRİM İNŞAALLAHHaftaiçi gittiğim bi mevlüdte hoca Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan yani bu gece çokça ibadet yapılması ve dua edilmesi gerektiğini söylemişti.
100 rekatlik kılınması gereken bi namaz var. Inşallah kılabilirim
TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP EDER DİYE DUA EDİYORUM CANIM ALLAH İNŞAALLAH KABUL EDERİnşallah canım ..
Duâ eder Duâ beklerim. .
evet son kandilimizde geldi senin icinde bol bol dua edecem ..amin canım benim iyi değerlendirmeliyiz kandili
ALLAH RAZI OLSUN KUZUM kasıklarım ağrıyor adetime 13-14 gün var ama bilemedim nedenevet son kandilimizde geldi senin icinde bol bol dua edecem ..
benimde agriyordu ama adet olmadim hadi hayirlisi :))ALLAH RAZI OLSUN KUZUM kasıklarım ağrıyor adetime 13-14 gün var ama bilemedim neden
ay inşallah hayırlısı bir senedir bekliyorum bebeğimi ama umutlanmak da istemiyorumbenimde agriyordu ama adet olmadim hadi hayirlisi :))
ALLAH RAZI OLSUN CANIMkandilimiz mübarek olsun.
CANIM ELİNDEN GELDİĞİNCE BUGÜN DUAYLA GEÇİR GECE YATMADAN DA DUANI ET UYU ALLAH HERKESİN DİLEKLERİNİ HAYIRLISIYLA KABUL ETSİNkızlar bişey sorucam,tüm gün mü etsem dualarımı yoksa gece yatmadan önce mi?içimden tüm gün etmek geçiyorederken de içim bi tuhaf oluyor,Allah hepimizin isteklerini yalvarışlarını kabul eder inşallah