Hayırlısıyla olur inşallahKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VARcokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
Canim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizinKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VARcokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
Me zaman test yapacaksınızCanim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin
Allah razı olsun canımCanim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin
Amin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahHayırlısıyla olur inşallah
benimde geçen ay oldu ama malesef kimyasal gebelik oluştu. Salı günü tekrar kontrol edilecek yumurtalarım geliştiyse bu hafta aşılamam olacak dua bekliyorum
Benim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydiKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VARcokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
Çok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşımBenim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydi
Teşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli benceÇok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım
Erkenden yapmak istemiyorum cunku negatif ciksa bile ader olana kdr icimde bi umut olur 14.gun yapmayi dusunuyorum zaten 28.gun oluo genelde 26 27 28 de adet olurum ama ins olmam acayip bel agrim var bi iki gun kasikta batma oldu sonra gecti ama bakalimMe zaman test yapacaksınız
Ins arkadasim zaten bi hamile kalayim direk yazicam foruma bu forumun bana okdr faydasj olduki doktorlardan daha bilgili arkadaslar arrik okdr arastirma yapuyoruzki doktorlar bukdr anlatmioAmin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Ben devlette ilerliyorum yarım saat yat demezler bana benceTeşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli bence
Aynen öyle profesör olduk burda vallahi inşallah güzel sonuclarimiz olurIns arkadasim zaten bi hamile kalayim direk yazicam foruma bu forumun bana okdr faydasj olduki doktorlardan daha bilgili arkadaslar arrik okdr arastirma yapuyoruzki doktorlar bukdr anlatmio
Ben aşılamadan sonra 2 dk uzandım, hemen tuvalete kosmustumÇok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım
Insallahhhhh aminnnAynen öyle profesör olduk burda vallahi inşallah güzel sonuclarimiz olur
Çok üzüldüm canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benimde düşüğüm var rabbim sağlıkla bebişler versin bize inşallahBen aşılamadan sonra 2 dk uzandım, hemen tuvalete kosmustumpozıtıf oldu ama 9.haftada düşük yaptım
Amin cnm insallah,Çok üzüldüm canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benimde düşüğüm var rabbim sağlıkla bebişler versin bize inşallah
Aynen öyle hayırlı zamanda kucaklarımız dolsun arkadaşımAmin cnm insallah,Nasipten öteye gidilmiyormuş maalesef, hayırlı zamanda saglıkla gelir ınsallah
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VARcokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
İnsallah guzel haberlerını beklıyoruz, kacta asılama bugunAynen öyle hayırlı zamanda kucaklarımız dolsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?