Yarın akşam için tavsiyeleriniz...

side75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
92
0
44
Merhaba kızlar,

Yarın sevgilimle çok özel ve unutamayacağı bir gece geçirmek istiyorum. Bana bişeyler tavsiye edebilir misiniz? Ne giyebilirm mesela? Nasıl daha güzel ve seksi görünebilirim?

Merhaba kızlar,

Yarın sevgilimle çok özel ve unutamayacağı bir gece geçirmek istiyorum. Bana bişeyler tavsiye edebilir misiniz? Ne giyebilirm mesela? Nasıl daha güzel ve seksi görünebilirim?

eşinle ayrıldın mı?
buluşacağın eski eşin mi?
yoksa ayrıldın yeni sevgili mi edindin?

Epey takip ettiğim bir konu idi.
Sonunda ne oldu,ne bitti hiçbir şey yazılmadan
öylece kapandı gitti.Ama kk üyeleri unutmuyor işte.

:KK1::KK1::KK1::KK1:kızlar süpersiniz gözünüzden hiç birşey açmıyor:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Bayanın geçmiş konusunu biraz okudum , fake gibi geldi kimse kusura bakmasın , şimdide çat diye bu konuyu açması biraz dengesizce olmamış mı...

sen yemek mi yiceksin kendini mi yedireceksin ben anlamadım şimdi..

bu kk kadınlarından süper dedektif olur,kızlar sizler bir harikasınız:KK9:

Son düzenleme:
tövbe ya Rabbim Allah ım gece gece sınırım zıpladı yaa bu ne saçma bı konusur arkadaş! kadın kendını bılmem naptıracak yardım ıstıyoo Allahım evlerden uzak yaa

Tövbe Tövbe önce ananne En Büyük KKyüzündenEn Büyük KK koca beni bosuyor yazmis, simdie sevgile nasil bi gece geciriyim diye ac
Resmen alay gecmis!!! ne zevk aliyorlar anlamadim.

Bence bu tarz dalga geçen insanların üyeliği iptal edilmeli aynı zamanda da mail adresleriyle yeni üyelik almaları engellenmeli.Ne anlarlar insanların duygularıyla oynamaktan bilmem.:KK47:

Tamamen Terbiyesizlik!
Kendini kandırırsın böyle yaparak yazık ki sana yazdığımız cevapları görememen..
Bu seferki konu ne acaba durun da tahmin edelim.. Aslında dulum 5 kere evlenmiştim gibi bişey mi ??

Arkadaslar caba göstermis size yol göstermie calismis sizde resmen dalga gecmisinis Allah bilir bu kisi erkeka:KK47:

ruhsal sorunları var galiba.. merak ediyorumda uydurduklarına inanıp sonra kendin için üzülüp ağlıyor musun? hayır yani rolu yaşamak gerek değil mi...

Bence kızlar kocasından boşanıp sonra da yeni bir ilişkiye açılmış olabilir ddemi

valla kızlar maşallah hiçbişey kaçmıyo heeeeeee.....

Son düzenleme:
Çok iyi bir senarist olurmuşsun he önce ki konunla bu konuna bakınca tamamen saçma bir şey çıkıyor milleti kandırdığın ortada bizler de diğer konunda sana yardımcı olmaya çalışmışız ki tamamen iyi niyetimizden burada ki insanlar seni adam yerine koymuş yorum yazmışlar üzülmüşler sana bu açtığın başlıkla yalanını ele vermişsin oynamayın insanların duygularıyla böyle sahtekar üyelerin silinmesi lazım bence

X