Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar taburcu oldum müsait olduğumda size uzun uzun yazacağım sevgilerDualarınıza ihtiyacım var değerli kadınlar kulübü üyeleri, gelişmeleri sizinle paylaşacağım
Merhaba arkadaşlar 2 mayısta hastaneye yatisim oldu, prof dr metin hoca cizimlerimi yapti hic sormadim kac beden olacak diye sadece ona guvendim..o gun anestezi için gerekli tahliller yapıldı, ben garanti olsun diye aksam 9dan sonra hicbir sey yemedim, ertesi gün oldu, ameliyat oncesi farkli acilardan goguslerimin fotograflari cekildi ve sonra onlugumu bonemi giyip tekerlekli sandalyeye oturarak ameliyathaneye gittim 9 da oradaydım o gün bana 10dan geri say falan demedi kimse sanırım önceki gece açılan damar yolundan narkozu verdiler ama narkozdan korkuyordum rüyamı göreceğim nasil uyanacağım diye 5.5 6 saat ameliyatta kaldım sonra birden uyandim uyandigimda bu kadar mi surdu bitti mi dedim ameliyatin bittigini anlamistim sonra midem bulanıyor kusacağım dedi kusmak üzereyken iğne yaptılar heralde kusmak gecti. iki gogsumde 4 kg ya yakin doku çıkarılmış doktorlardan berkant hoca tugce bizi bitirdin diye gülerek espri yapti sonra sedyeye odama götürürdüm sondam ve drenlerimi gördüm sonda ile 1 gece kaldım ama gerçekten sürekli çıkınız var gibi hissediyorsunuz o kadar rahatsız edici ki. Ertesi gün ayağa kalktım sondayi çıkarabilmek için hastanın yürüdüğünu görmem lazım dedi doktor neyse ben ayağa kalktım yürümeye başladım ama annemler etraf bembeyaz göründü benim tansiyonum düştü sonradan sonradan kendime geldim ve o gün sukur ki sonda da çıkarıldı ameliyat sonrası bacak ağrım çok oldu sanırım bende ayağa vurdu narkozun etkisi yeni geciyor hala var mesela 3 4 gün geceleri kesik kesik uyudum bacak ağrısından hep antibiyotik agrikesici yaptılar saolsun her gün pansuman yaptılar hemşireler ve doktorlarim çok iyiydi adımlarım kendimden büyük derler ya hani Hayatımda verdiğim en güzel karar meme küçültme ameliyatını olmaktı artık sırtım agrimiyor benim göğüs çevrem 120 cm idi cup zaten d yi aşmıştı ama şuan göğüs çevrem 100 cup olarak en büyük değişimi yaşadım benim sırtım geniş olduğu için 100 olması sıkıntı degil cup olarak zaten o kadar minik ve dik oldu ki arkadaşlar salı günü yatısimiz oldu çarşamba ameliyat oldum pazar öğlen de çıkışımiz oldu uni hastanesinden hiçbir ücret ödemedik çünkü hem sağlık sorunu diye raporum ameliyat sabahı cikmisti hem babamdan ssk liydim arkadaşlar çok dua ettim Rabbım isteyen herkese nasip eder artık kuş gibi hafifim büyük göğüs gerçekten hiç bana göre değilmiş işte benim ameliyat sürecim böyleydi şuan evdeyim henüz banyo yapmadım biraz daha beklicem ama aynadaki yeni beni gördükçe doktorlarimla gurur duyuyorum hakları ödenmez.. sorularınız varsa sorabilirsiniz değerli arkadaşlar drenler dun cekildi sol dren cok yapismis derime cok canim acidi ama sag drende aci cok cok azdi ameliyattan sonra 5 saat hicbir sey yiyip icmedim ertesi gun kati gidaya basladimArkadaşlar taburcu oldum müsait olduğumda size uzun uzun yazacağım sevgiler
Sondayi cikarirlarken hiç acımadı ameliyata 78.6 kilo girdim 75.3 tüm dun hastaneden geldiğimde hastanede ekmek yemeseydim daha iyi olurdu tabi ama diyete de bugün basladimMerhaba arkadaşlar 2 mayısta hastaneye yatisim oldu, prof dr metin hoca cizimlerimi yapti hic sormadim kac beden olacak diye sadece ona guvendim..o gun anestezi için gerekli tahliller yapıldı, ben garanti olsun diye aksam 9dan sonra hicbir sey yemedim, ertesi gün oldu, ameliyat oncesi farkli acilardan goguslerimin fotograflari cekildi ve sonra onlugumu bonemi giyip tekerlekli sandalyeye oturarak ameliyathaneye gittim 9 da oradaydım o gün bana 10dan geri say falan demedi kimse sanırım önceki gece açılan damar yolundan narkozu verdiler ama narkozdan korkuyordum rüyamı göreceğim nasil uyanacağım diye 5.5 6 saat ameliyatta kaldım sonra birden uyandim uyandigimda bu kadar mi surdu bitti mi dedim ameliyatin bittigini anlamistim sonra midem bulanıyor kusacağım dedi kusmak üzereyken iğne yaptılar heralde kusmak gecti. iki gogsumde 4 kg ya yakin doku çıkarılmış doktorlardan berkant hoca tugce bizi bitirdin diye gülerek espri yapti sonra sedyeye odama götürürdüm sondam ve drenlerimi gördüm sonda ile 1 gece kaldım ama gerçekten sürekli çıkınız var gibi hissediyorsunuz o kadar rahatsız edici ki. Ertesi gün ayağa kalktım sondayi çıkarabilmek için hastanın yürüdüğünu görmem lazım dedi doktor neyse ben ayağa kalktım yürümeye başladım ama annemler etraf bembeyaz göründü benim tansiyonum düştü sonradan sonradan kendime geldim ve o gün sukur ki sonda da çıkarıldı ameliyat sonrası bacak ağrım çok oldu sanırım bende ayağa vurdu narkozun etkisi yeni geciyor hala var mesela 3 4 gün geceleri kesik kesik uyudum bacak ağrısından hep antibiyotik agrikesici yaptılar saolsun her gün pansuman yaptılar hemşireler ve doktorlarim çok iyiydi adımlarım kendimden büyük derler ya hani Hayatımda verdiğim en güzel karar meme küçültme ameliyatını olmaktı artık sırtım agrimiyor benim göğüs çevrem 120 cm idi cup zaten d yi aşmıştı ama şuan göğüs çevrem 100 cup olarak en büyük değişimi yaşadım benim sırtım geniş olduğu için 100 olması sıkıntı degil cup olarak zaten o kadar minik ve dik oldu ki arkadaşlar salı günü yatısimiz oldu çarşamba ameliyat oldum pazar öğlen de çıkışımiz oldu uni hastanesinden hiçbir ücret ödemedik çünkü hem sağlık sorunu diye raporum ameliyat sabahı cikmisti hem babamdan ssk liydim arkadaşlar çok dua ettim Rabbım isteyen herkese nasip eder artık kuş gibi hafifim büyük göğüs gerçekten hiç bana göre değilmiş işte benim ameliyat sürecim böyleydi şuan evdeyim henüz banyo yapmadım biraz daha beklicem ama aynadaki yeni beni gördükçe doktorlarimla gurur duyuyorum hakları ödenmez.. sorularınız varsa sorabilirsiniz değerli arkadaşlar drenler dun cekildi sol dren cok yapismis derime cok canim acidi ama sag drende aci cok cok azdi ameliyattan sonra 5 saat hicbir sey yiyip icmedim ertesi gun kati gidaya basladim